Özgür Demirtaş'la Enver Aysever Twitter'da birbirine girdi!

Gazeteci Enver Aysever ile Prof. Dr. Özgür Demirtaş, Twitter'da polemiğe girdi.

Google Haberlere Abone ol
Özgür Demirtaş'la Enver Aysever Twitter'da birbirine girdi!

Gazeteci Enver Aysever ile Prof. Dr. Özgür Demirtaş, Twitter'da polemik yaşadı. Aysever, Demirtaş için 'Ahmak' ifadesini kullanırken, iktisat profesöründen de yanıt gecikmedi.



Cumhuriyet Gazetesi yazarı Enver Aysever ile son zamanlarda yaptığı çıkışlarla dikkat çeken ekonomist Prof. Dr. Özgür Demirtaş sosyal medyadan fena kapıştı. Aysever, Prof. Özgür Demirtaş'ın son zamanlarda yaptığı açıklamalara tepki gösterdi.



'Bildiğin ahmak'



Kişisel Twitter hesabından paylaşım yapan Aysever, şu ifadeleri kullandı:



"Sosyal medyada çok paylaşılan bir iktisat profesörü gördüm. Bayağı cahil hatta ahmakça sözleri var. Peşinden giden kalabalığa bakınca işimizin ne denli güç olduğu ortaya çıkıyor.



Bu cahil iktisatçı gençlere nasihat veriyor ve diyor ki; "Siyaseti ideolojileri bırakın, kendinizi geliştirin" İşte bu neoliberal söylem insanlığın en büyük belasıdır. Siyaset olmadan, salt kendini düşünerek nasıl iyi insan olacaksın, sağlıklı toplum yaratacaksın? Bildiğin ahmak."



Demirtaş'tan yanıt



Aysever'in bu sözleri sosyal medyada kısa sürede konuşulmaya başlanırken, Özgür Demirtaş'tan yanıt gecikmedi.



Aysever'e tepki gösteren Demirtaş "Enver Aysever kim? Bu kişi sanırım Ahmak diyecek başka birini bulamamış" ifadelerini kullandı.



Özgür Demirtaş'la Enver Aysever Twitter'da birbirine girdi!


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin