ÖZGE ÖZBERK DİZİDEN SONRA TİYATRODA

“Pis Yedili” isimli dizide oynayan Özge Özberk’in 6 yıllık tiyatro özlemi “Sinek Kadar Kocam Olsun, Başımda Bulunsun” isimli oyunla son buluyor.

Google Haberlere Abone ol
ÖZGE ÖZBERK DİZİDEN SONRA TİYATRODA

Tiyatrokare’nin 11 Aralık’da gerçekleştireceği prömiyerle sahnelemeye başlayacağı oyunda 5 farklı kadını canlandıran Özge Özberk, “6 senedir sahneye çıkmıyordum. Tiyatroya özlemim çok büyük. Dramda oynarken tiyatro yapmak çok zor çünkü eve gitmeye zor zaman buluyorsunuz. Bu kadar uzun aradan sonra böyle güzel bir oyunla izleyiciyle buluşacağım için kendimi çok şanslı hissediyorum. Kadının ne yazık ki ikinci planda kaldığı korkunç günlerin karşılığı bir oyun. Oyunda hepsi birbirinden farklı 5 kadını oynuyorum” dedi.


Şu sıralar dizi setiyle oyun provaları arasında mekik dokuyan Özge Özberk, sözlerine şöyle devam etti: “Prova dönemleri çok sancılı oluyor. Dolayısıyla şu anki tek sıkıntım oğluma olan hasretim. Çoğu zaman evden çıktığımda da, eve döndüğümde de uyumuş oluyor.”


Hatice Meryem’in aynı adlı eserinden Hülya Karakaş’ın uyarladığı ve yönettiği “Sinek Kadar Kocam Olsun, Başımda Bulunsun” adlı oyunda Suna Keskin, Özge Özberk, Oya İnci, Duygu Yetiş, Özlem Çakar, Şirin Sevinç ve tek erkek oyuncu olarak Veysel Diker rol alıyorlar.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin