Özcan Deniz'den boşanma iddialarına fotoğraflı yanıt!

Feyza Aktan ile Özcan Deniz'in boşanacakları iddia edilmişti.

Google Haberlere Abone ol
Özcan Deniz'den boşanma iddialarına fotoğraflı yanıt!

Ünlü oyuncu ve şarkıcı Özcan Deniz'in 2 yıllık aşkın ardından Mart 2018'de evlendiği, oğlu Kuzey'in annesi Feyza Aktan'la boşanma aşamasına geldiği iddia edildi. Çiften jet açıklama geldi...



Özcan Deniz, 1 yıl önce Feyza Aktan ile dünyaevine girmişti. Son dönemlerde evliliklerinde sorun yaşadıkları hatta bu yüzden Özcan Deniz'in evi terk ettiği yönündeki iddialardan ortaya atıldı.



Özcan Deniz'in yakın arkadaşlarına "Feyza'nın burada hiç arkadaşı yok. O yüzden benden ilgi bekliyor. Ben de çalıştığım için onunla zaman geçiremiyorum. Benim çevremden olmayan bir kız seçtim. Çevreme uyum sağlayamıyor. Doğru mu yaptım bilmiyorum" diyerek dert yandığı iddia edildi.



Öte yandan Özcan Deniz, 2015’te aşk yaşadığı Ayça Ayşin Turan’ı ‘Sevimli Tehlikeli’ filminin ikincisinde de oynatmaya karar vermesi yeni bir krize neden oldu.Haberlere göre Deniz’in eşi kıskançlık krizine girince oyuncunun bir yıllık evliliğinde tehlike çanları çalmaya başladı.



Evliliği hakkında ortaya atılan bu iddialara hep sessiz kalan Özcan Deniz, sonunda konuştu... Sosyal medya hesabından bu fotoğrafı paylaşan ünlü oyuncu altına da" Yeterince açık mı" notunu düştü.






 


 

 



 




Bu gönderiyi Instagram'da gör


 



 

 

 



 

 



 

 

 



Yeterince açık mı?!!



Özcan Deniz (@ozcandeniz)'in paylaştığı bir gönderi (16 Mar, 2019, 11:48ös PDT)




Sıradaki Haber İçin Sürükleyin