Ozan Çolakoğlu’nun yeni keşfi Fıratcan

Fıratcan, ilk şarkısı 'Gönüllü Sürgün' ile müzikseverlerin karşısına çıktı.

Google Haberlere Abone ol
Ozan Çolakoğlu’nun yeni keşfi Fıratcan

Ünlü müzisyen Ozan Çolakoğlu’nun yeni keşfi Fıratcan, ilk şarkısı “Gönüllü Sürgün” ile müzikseverlerin karşısına çıktı.



Müzik dünyasının usta isimleri, popun yeni star adayı Fıratcan için bir araya geldi. Ünlü prodüktör ve aranjör Ozan Çolakoğlu, güçlü melodilerin mimarı Ayla Çelik ve şarkıların usta kalemi Hakkı Yalçın, genç yetenek için el ele verdi, ortaya yıla damga vuracak “Gönüllü Sürgün” single’ı çıktı. Fıratcan’ın müzikal kariyerinin ilk teklisi “Gönüllü Sürgün”, Ozinga Music  tarafından müzikseverlerin beğenisine sunuldu. Şarkıya etkileyici bir de klip çekildi. Yönetmen koltuğunda Anıl Can’ın oturduğu klip, 50 kişilik bir ekiple Dolapdere’deki AutoPlato Stüdyoları’nda 1 günde tamamlandı.



Ozan Çolakoğlu: Heyecanından etkilendim



Ozan Çolakoğlu, yeni keşfi Fıratcan’ın müzik yeteneğinin yanı sıra enerjisi ve stiliyle de pop müziğe damga vuracağından emin: “Fıratcan’la 1 yıl önce tanıştık. Müziğe karşı duyduğu heyecandan etkilendim, kendisini çok sevdim ve başarılı buldum. İçimize sinen şarkıyı bulunca stüdyoya girdik, çok güzel bir çalışmaya imza attık. Genç yetenekleri seçerken; öncelikle anlaşabileceğim çalışkan insanlar olup olmadıklarına bakıyorum. Müziği seven, popülarite için değil müzik için müzik yapan kişilerle çalışmayı tercih ediyorum. Fıratcan da böyle bir yetenek. Enerjisi ve stili de dikkat çekici. Yolu açık. Çok başarılı olacağından hiç şüphem yok.”



Fıratcan: Durmak yok tam gaz devam



23 yaşındaki yeni star adayı Fıratcan da iddialı bir başlangıç yaptığı müzik dünyasında zirveye ulaşmakta kararlı: “İlk projesinde Ozan Çolakoğlu gibi usta bir isimle çalışmak herkese nasip olmaz. Kendisi, müzik dünyasında benim için 1 numara. Yol göstericim olduğu için çok mutluyum. Birlikte hazırladığımız single’a çok güveniyorum. Şimdiden yeni şarkılar da bakmaya başladım. Durmak istemiyorum, artık tam gaz yola devam edeceğim.”



Ozan Çolakoğlu’nun yeni keşfi Fıratcan


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin