Onur Saylak’ın yöneteceği “Şahsiyet” dizisinin ekibine hangi ödüllü oyuncu katıldı?

“Daha” isimli ilk uzun metraj filmi, geçen cuma gösterime giren Onur Saylak, önümüzdeki günlerde ilk dizisini yönetmeye hazırlanıyor.

Google Haberlere Abone ol
Onur Saylak’ın yöneteceği “Şahsiyet” dizisinin ekibine hangi ödüllü oyuncu katıldı?

Saylak, “Şahsiyet” adlı internet dizisinde “Daha” filminin de senaryosuna imza atan edebiyat dünyasının usta kalemi Hakan Günday ile yol arkadaşlığına devam ediyor.



Bir seri katilin sürükleyici hikayesinin anlatıldığı filmde ilk olarak Cansu Dere, Haluk Bilginer ve Şebnem Bozoklu’yla anlaşma yapılmıştı. Bilginer’in seri katili, Cansu Dere’nin polisi canlandıracağı dizide Şebnem Bozoklu da Bilginer’in kızı rolüne hayat verecek. Ay Yapım’ın imza atacağı dizinin kadrosuna son olarak ünlü tiyatrocu İbrahim Selim de katıldı.



Önceki yıl Afife Tiyatro Ödülleri’nde “Bunu Ben De Yaparım” isimli oyunla “Yılın En Başarılı Erkek Oyuncusu” seçilen İbrahim Selim, aynı zamanda Onur Saylak, Şebnem Bozoklu ve Zerrin Tekindor’la “Arzu Tramvayı” isimli oyunda aynı sahneyi paylaşıyor. Onur Saylak ve Şebnem Bozoklu’yla bu kez internet dizisinde buluşacak olan İbrahim Selim, son olarak ekran ömrü sadece 1 bölüm süren “Hayati ve Diğerleri” dizisinde rol almıştı. 



Ahmet Mümtaz Taylan’ın da ilerleyen bölümlerde ekibine dahil olacağı “Şahsiyet” dizisinin, bu sezon toplam 13 bölüm olarak çekilmesi planlanıyor. Eğer puhutv’de seyirciyle buluşacak “Şahsiyet” dizisi beklenen ilgiyi görürse diğer sezon da devam edecek.



 



Birsen ALTUNTAŞ



birsenaltuntas76@gmail.com


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin