Ölümlü Dünya filminin çekimleri tamamlandı

TAFF yapımı filminin senaristleri arasında Ali Atay da yer alıyor.

Google Haberlere Abone ol
Ölümlü Dünya filminin çekimleri tamamlandı

Yapımını TAFF’ın, başrollerini Ahmet Mümtaz Taylan, Alper Kul, Sarp Apak, İrem Sak, Doğu Demirkol, Feyyaz Yiğit, Meltem Kaptan, Özgür Emre Yıldırım ve Mehmet Özgür’ün paylaştığı ‘Ölümlü Dünya’ sinema filminin çekimleri tamamlandı.



Çekimleri İstanbul’un farklı noktalarında yaklaşık 1 buçuk ayda gerçekleştirilen ‘Ölümlü Dünya'nın oyuncuları ve yönetmeni finale doğru sette kutlama pastası kesti.



Ölümlü Dünya filminin çekimleri tamamlandı



Oyuncu kadrosu, hikayesi ve dev prodüksiyonuyla yılın en iddialı yerli yapım komedi ve aksiyon filmleri arasında yerini almaya hazırlanan 'Ölümlü Dünya'nın yönetmen koltuğuna Ali Atay otururken, senaryosunu ise Ali Atay, Aziz Kedi, Feyyaz Yiğit, Volkan Sümbül ve Ali Demirel kaleme aldı.



'Ölümlü Dünya' hikaye



‘Nesillerdir Haydarpaşa Garı’nda Anadolu Tat Lokantası’nı işleten Mermer Ailesi, 8 kişiden oluşan geniş bir ailedir. Kendi halinde, sade bir yaşamları olan bu insanların durumları biraz karışıktır. Bu ailenin, uzun zamandır gizledikleri bir de sırları vardır. Bu sır, her ne pahasına olursa olsun açığa çıkmaması gerekmektedir.



Ölümlü Dünya filminin çekimleri tamamlandı - Resim : 2


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin