Okan Bayülgen kararını verdi! 15 milyon 500 bin lira...

Tarihi Doğan Apartmanı’ndaki dairesini 15 milyon 500 bin liraya satışa çıkardı.

Google Haberlere Abone ol
Okan Bayülgen kararını verdi! 15 milyon 500 bin lira...

Tarihi Doğan Apartmanı’ndaki dairesini 15 milyon 500 bin liraya satışa çıkaran Okan Bayülgen, bu kazançla Boğaz’dan ev alıp daha sonra iki katına satmayı hedefliyor.



Okan Bayülgen, kazancını gayrimenkule yatırmaya devam ediyor... Takvim Gazetesi'nin haberine göre; 2016 yılında Tarabya'da 2,5 milyon dolara (13 milyon 575 bin lira) villa satın alan Bayülgen, yeni yatırımları için Boğaz hattından şaşmadı. Şovmen, Galata'daki tarihi Doğan Apartmanı'nda bulunan dairesini gözden çıkardı.



Emlakçıları geziyor



54 yaşındaki şovmen, 4 oda bir salon daireye 15 milyon 500 bin lira fiyat biçti. 270 metrekarelik daireyi satışa çıkaran Bayülgen, bir yandan da Boğaz hattında ev arayışına girdi. Dairenin satışından kazandığını yine gayrimenkule yatıracak olan Bayülgen, al-sat işiyle sermayesini canlı tutmayı hedefliyor.



Kazancını katlamak için emlak danışmanlarından da destek alan şovmen, Boğaz'daki satılık evleri incelemeye koyuldu. Bodrum'daki mekanı için bir ayağı Ege'de olan şovmen, İstanbul'a her gelişinde soluğu emlakçılarda alıyor.



Ünlülerin adresi



1895'te yapılan Doğan Apartmanı, şu anki ismini o zamanki sahibi Kazım Taşkent'in İsviçre'de dağda kayak yaparken ölen oğlu Doğan Taşkent'ten aldı.



Tarihi apartmanda Derin Mermerci ve ünlü sanatçı Sibel Can'ın oğlu Engincan Ural'ın da daireleri bulunuyor. Apartman, 'Eşkıya' ve 'Muhsin Bey' gibi birçok filme ev sahipliği yaptı.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin