'Bütün kötülüklerin anası seks, bıraktım, çok rahatım'

Okan Bayülgen, Posta'dan Oya Çınar'a konuştu.

Google Haberlere Abone ol
'Bütün kötülüklerin anası seks, bıraktım, çok rahatım'

Okan Bayülgen, ‘bütün kötülüklerin anasının seks olduğu’ görüşünü dile getirirken “Tamamen bıraktım ve çok rahatım” dedi.



Oya ÇINAR / POSTA



Uzun bir hayat için seksi bırakmak şart



İnsanın yaş aldıkça tek eşli olması daha mı kolay oluyor ya da sevişme içgüdüsü azalıyor mu?



Seksi bıraktım.



Nasıl yani? Tamamen mi?



Tamamen bıraktım ve çok rahatım.



Neden?



Çünkü bütün kötülüklerin anası seks. Buradan herkese söylüyorum. Un da yiyin, şeker de tuz da. Üç beyazdan kaçınmaya gerek yok. Kilo da alın, hiç sorun yok. Yeter ki seks yapmayın. Benim tavsiyem, uzun bir hayat için seksi bırakmak şart. Eskiden durmadan yeni bir isimle anılırdınız.



Şu an beğendiğiniz kimse yok mu?



Hayır yok. Öyle bir isim göremiyorum. Açık söyleyeyim memleketin şu anki şöhretli hanımlarından hiçbirini beğenmiyorum! Beğensem zaten bu yaşla bu tecrübeyle ve inanılmaz fiziğimle beni zaten onlardan biriyle görürdünüz. Düşünsenize bu kadar güzel kızlarımız, var hepsi şöhret dünyasında bir arayıştalar, beni mi bulmayacaklar? Buluyorlar ama ben istemiyorum. Kızım 9 yaşını geçti, kendini kızıma adamış, istikrarlı bir baba olarak ona düzenli bir hayat vermek istiyorum. Artık ortalarda aşk hikayeleriyle uğraşamam. Kızımın beni paylaşacağı hiç kimse yok, olmayacak da!



Dört kez evlendiniz. Evlilik defteri de tamamen kapandı mı bu durumda?



Tamamen kapandı. Seksi bırakınca nimetleri de çağlayarak geliyor. Her bakımdan faydalı oldu bana. Bir kere kavga gürültü yok hayatımda. Bir ferahlık, bir kendini işine adamışlık geldi. Zaten bizim toplumumuzda kimse o kadar sevişken değil.



Müthiş anne babalarla tanışıyorum. Özellikle hanımlar… Boşanmış mesela. 15 yıl olmuş, hayatına kimse girmemiş. “E, ne yapıyorsunuz?” diyorum. “Valla çocuğumu büyütüyorum” diyor. Ben bunu zaten 20 küsur yıldır anlatmaya çalıştım. Bu işi yapıyoruz diye bizi her gece sevişiyoruz zannetmeyin.



Hatta belki sizden az sevişiyoruz. Yıllarca beni bugün şu kadınla ertesi gün bu kadınla beraber diye gösterdiler. Ne oldu sonra? İki gün tek başıma çorbacıya gidince bu kez de “Okan gey mi?” dediler. Yahu ne alakası var? Çorbamı içiyorum işte.



Bir ara ben bile gey olduğuma ikna oldum



Üzülüyor muydunuz o tip haberlere?



Yoo! Ne üzüleceğim. Zaten sonunda beni de ikna ettiler. Şöyle bir anım var: Bir TV muhabiri beni bir ay boyunca takip etti. Ben her gece sarhoş geliyorum, o da her gece kapımda. Neredeyse kanka olduk. “Abi iyi geceler” diyor ben eve girerken. Ben de “İyi geceler tatlım, iyi geceler hayatım” diyorum.



Başka bir sefer “İyi geceler sevgilim, iyi geceler bi’ tanem” diyorum. Sen üşenme bunları arka arkaya VTR yap. 10 dakika bunu bir verdiler üst üste. Vallahi ikna oldum ben gey olduğuma (Gülüyor). Sonra onunla karşılaşınca kendisine de söyledim. “Bravo sana, milleti geç, beni ikna ettin” dedim.



Röportajın devamını okumak için TIKLAYIN


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin