Odatv'de Nihat Genç depremi!

Nihat Genç, uzun yıllardır yazılar yazdığı Odatv internet sitesinden ayrıldığını açıkladı.

Google Haberlere Abone ol
Odatv'de Nihat Genç depremi!

Yazar Nihat Genç, uzun yıllardır yazılar yazdığı Odatv internet sitesinden ayrıldığını açıkladı. Odatv’nin Ekrem İmamoğlu ve HDP haberlerini eleştiren Genç, "Benden kimse Canan Kaftancıoğlu’nu övmemi beklemesin" dedi.



Nihat Genç, ayrılık kararıyla ilgili şunları söyledi:



"10 yıl mücadele verdim. Canla başla çalıştık. O editör arkadaşların hepsi benim dava arkadaşımdır ve ben ölene kadar o arkadaşlarla beraber olacağım. İki gün önce Kaftancıoğlu’nun mahkemesi var, hukuksuz ise buna karşı çıkacaksın.



Ama Odatv, Kaftancıoğlu davasında öyle bir başlık atıyor ki “Ben buraya şu hayalle geldim” gibi. Etnik bir milliyetçiden ulusal bir kahraman yaratmaya çalışıyor, bu vahşettir. Bunu sen yapamazsın. Ben açarım Odatv’nin iki-üç yıl önceki Kaftancıoğlu yazılarını, Odatv altından kalkamaz.



Bakıyorum ki Odatv’de sapma var. Yanlış bir yola girilmiş. Bazen bilmediğin yollarda gidersin, bir sapağa girersin yanlış bir yola çıkarsın. Ben hep öyle yaptım. Yanlış yola girdiysem geri dönmüşümdür. Ama Odatv, 5-6 aydır; İmamoğlu aday olduktan sonra o kadar artık üç dört defa yanlış yola girdi. Artık geri dönsek de çıkamayız.



Benim burada Canan Kaftancıoğlu’nu öven insanların bulunduğu bir yerde bulunmam mümkün değildir. Bu kadar yanlışın içinde biz olamayız. Bunlar etnik milliyetçidir. Bu ülkeyi bölmeye, parçalamaya geldiklerini kendileri söylüyor. Şimdi meydan bunlara kaldı. CHP’nin dümenini ele geçirince bunlar önemli hale geldi. Bizden şunu istiyorlar; Nihat Genç, Kaftancıoğlu’nun etnik milliyetçiliğini desteklesin. CHP’li kitleler ne der bilemem ben kendimi kurtarma peşindeyim. O yüzden Odatv’de yazamam.”


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin