O spikerler konuştu: Haberi tüm çıplaklığıyla sunuyoruz

Arnavutluk’ta yayına başlayan Zjarr TV, üstsüz haber sunan spikerleri Eliona Pitarka ve Enkeleda Braçaj ile gündemde

Google Haberlere Abone ol
O spikerler konuştu: Haberi tüm çıplaklığıyla sunuyoruz

Arnavutluk’ta yayına başlayan Zjarr TV, üstsüz haber sunan spikerleri Eliona Pitarka ve Enkeleda Braçaj ile dünya gündemine oturdu.



"Üstsüz" haber bültenlerine yönelik eleştirilere cevap veren spiker Eliona Pitarka, “Çıplaklık diye bakılan bu format, içinde bugüne dek Arnavut medyasının barındırmadığını barındırıyor. Gerçeği! Yalansız, doğru haberi. Çıplak haberi” diye konuştu.



Hürriyet’ten İpek İzci’ye konuşan ana haber spikerlerinden Enkeleda Braçaj da “Formatın mesajı çok basitti: ‘İnsanın hiçbir şeye yüzeysel bakmaması gerekir.’ Bunun bir parçası olduğum için mutluyum” dedi.



Zjarr TV’nin sahibi ve ‘çıplak haber’ formatının yaratıcısı Arnavut yapımcı İsmet Drishti de programlarının seksapelle alakası olmadığını iddia ediyor. “İçeriğimiz diğer kanallar gibi, akışta pek bir farklılık yok. Tek farkı, programların sunumu. Mesela hava durumunu mizahi bir formatta sunuyoruz, spikerimiz de küçük bir kız. Ama tabii çıplak haberler daha çok reyting alıyor” diyen Drishti, programın tartışma yaratmasından memnun.



Haberin tamamı için TIKLAYINIZ


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin