O Ses Türkiye'de Gökhan Özoğuz'dan sonra bir flaş ayrılık daha!

Gökhan Özoğuz'un ardın bir jüri daha yarışmadan ayrıldı.

Google Haberlere Abone ol
O Ses Türkiye'de Gökhan Özoğuz'dan sonra bir flaş ayrılık daha!

Athena Grubu'nun solisti Gökhan Özoğuz, 5 yıldır yer aldığı O Ses Türkiye jürisinden ayrıldığını açıkladı. Bu açıklamanın ardından yeni sezonda jüri üyeliğinden ayrılan bir diğer isim de Yıldız Tilbe oldu.



Geçen günlerde O Ses Türkiye'nin yeni sezon kadrosunda Beyazıt Öztürk'ün yer alacağı öne sürülmüştü. Bu iddianın ardından beş yıldır jüri koltuğunda oturan Gökhan Özoğuzyarışmadan ayrıldığını duyurdu.



Gökhan Özoğuz şu açıklamayı yaptı: "Beni çok heyecanlandıran bir proje ile eş zamanlı olarak başlayacak yeni albümün kayıtları ve en önemlisi sizlerle konserlerde daha çok buluşabilmek için bu sene, 5 yıl boyunca keyifle yaptığım O Ses Türkiye'de yer almayacağım. Başta Acun ve Esat olmak üzere tüm Acun Medya ekibine, jürideki arkadaşlarıma ve bana 5 yıl boyunca müzikal olarak büyük deneyim yaşatan yarışmacı dostlarıma teşekkür ediyorum."



2014 yılında O Ses Türkiye jürisine dahil olan Gökhan Özoğuz, aynı yıl yarışmacısı Hasan Doğru ile birinciliği göğüsledi.



2016 yılında yine Gökhan Özoğuz'un takımında yer alan Emre Sertkayaşampiyon oldu. Gökhan Özoğuz, son şampiyonluğunu ise bu yıl Lütfiye Özipekile yaşadı.



Jüri üyeliğine geçen yıl katılan Yıldız Tilbe de, 2. Sayfa programının haberine göre yarışmanın yeni sezonunda yer almayacak.



Athena Gökhan O Ses Türkiye'de yok!


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin