O köşe yazarının Milliyet'le yolları ayrıldı!

5 yılı aşkın süredir Demirören Medya çatısı altındaydı...

Google Haberlere Abone ol
O köşe yazarının Milliyet'le yolları ayrıldı!

Demirören Medya Grubu'nda 5 yılı aşkın süredir çalışan ve Eylül 2013'ten bu yana Milliyet gazetesinin eki Cadde'de köşe yazarlığı yapan Bihter Ayyıldız'ın gazeteyle yolları ayrıldı.



Ayrılıkla Medyatava'ya açıklamalarda bulunan Ayyıldız, şu ifadeleri kullandı:



"2013 Eylül ayından beri köşe yazarlığı yaptığım Milliyet Cadde ile yollarımız ayrıldı. Bu süreç içinde 4 yayın yönetmeni değişti. Malum medya son zamanlarda en kaygan zemin. Ben daha önce 2 yıla yakın Vatan Hafta sonu eklerde ''Lükse Davet'' köşem ve özel haberlerimle birlikte toplam 5 yılı aşkın bir süre Demirören Medya çatısı altında gazetecilik yaptım. Bu 5 yılın bana kattıkları paha biçilemez. 



Herkesin birbirinin koltuğunda gözü olduğu bu dönemde, büyük bir içtenlik ve dostlukla çalışan Milliyet Cadde ekibine, detaycı ve yaptığı işi ve ekibini sonuna kadar sahiplenen sevgili yayın yönetmenim Filiz Aygündüz'e, samimiyeti, ilgisi ve ilham veren yol göstericiliğiyle bir yöneticiden öteye geçen liderlik vasıflarıyla büyük saygı uyandıran Mete Belovacıklı'ya bana bu paha biçilemez deneyimi yaşattıkları için teşekkür ediyor, değer verdikleri tüm insanların karşısına de kendileri gibi özel insanların çıkmasını diliyorum."





 


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin