O isme büyük şok! Survivor'da bu hafta kim elendi?

SMS oylamasının ardından adaya veda eden isim belli oldu.

Google Haberlere Abone ol
O isme büyük şok! Survivor'da bu hafta kim elendi?

TV8'in reyting rekortmeni fenomen yarışması Survivor’da kim elendi, ödül oyunlarını kim kazandı, Survivor’a kimler katıldı? sorularının cevapları belli oldu.



Survivor’da gecenin ilk ödül oyununu All Star ikinci mücadeleyi ise Gönüllüler Takımı kazandı. Ada konseyinde Nihat Doğan, Damla Can ve Murat Ceylan’dan en az SMS oyunu alan 'Nihat Doğan' Survivor’dan elendi. Acun Ilıcalı Survivor’a yeni katılan isimleri açıkladı. All Star’a Elif Şadoğlu ve Yiğit Dikmen, Gönüllüler Takımına ise Mustafa Kemal Kurt ile Batuhan Buğra Eruygur katıldı.



O isme büyük şok! Survivor'da bu hafta kim elendi?



Survivor’ın pazartesi yayınlanan son bölümde All Star ile Gönüllüler takımları turuncu baraka, ay çiçek yağı, bulgur ve patates ödülleri için karşı karşıya geldi. All Star’dan en iyi 2 kadın ve en iyi 2 erkek olarak, Sema, Damla, Adem ile Murat yarışmaya çıktı. Gönüllülerden ise Nagihan, Nevin, Anıl ve Ramazan seçildi. Kıran kırana geçen mücadeleyi 10-3 All Star takımı kazandı.



O isme büyük şok! Survivor'da bu hafta kim elendi? - Resim : 2



Gecenin ikinci oyununda iki takım menemen ve Ailecek Şaşkınız filmini izleme ödülü için karşı karşıya geldi. Finale kalan mücadelenin kazananı 9-10 Gönüllüler Takımı oldu.



Ada konseyinde Nihat Doğan, Murat Ceylan ve Damla Can SMS oylamasına kaldı. En az oyun alan Nihat Doğan elendi. Acun Ilıcalı konseyde Survivor’a katılan isimleri açıkladı. All Star’a Elif Şadoğlu ve Yiğit Dikmen, Gönüllüler Takımı’na ise Mustafa Kemal Kurt ile Batuhan Buğra Eruygur katıldı.



Acun Ilıcalı açıkladı... Survivor'a 4 yeni isim!


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin