'Nur Yerlitaş’ın o açıklaması hataydı'

Hürriyet Magazin Konseyi, haftanın öne çıkan olaylarını değerlendi.

Google Haberlere Abone ol
'Nur Yerlitaş’ın o açıklaması hataydı'

Kelebek yazarları Ömür GedikCengiz Semercioğlu ve Onur Baştürk'ten oluşan Hürriyet Magazin Konseyi, geride kalan haftanın en çok konuşulan olaylarını yorumladılar.



Nur Yerlitaş’ın o açıklaması hataydı



Nur Yerlitaş, Hadise’nin annesinin intihara teşebbüsünü “Bana doktor sordular ama teşekkür etmediler” diyerek TV2’deki magazin programı “2. sayfa”ya açıkladı. Hadise de “Benim özelimi tüm Türkiye ile paylaştınız” diye tepki gösterdi. Bir iddiaya göre de annenin intihar teşebbüsünden sonra Hadise kardeşleri ile çalışmama kararı aldı. Olayın ardından yaşanan bu zincirleme atışmaları değerlendirelim.



Ömür Gedik: Hadise’nin de, annesinin de ve Nur Yerlitaş’ın da Hadise’nin ablasıyla problemi var. Sanat dünyasında akrabalarıyla sorunsuz çalışan pek çok sanatçı varken Hadise cephesinde hep bir sorun söz konusuydu.



İntihara teşebbüs eden annelerinin mektubundan ve Hadise’nin işleri ayırma kararından da anlaşılacağı üzere, sorun bugüne dek devam etmiş. Bu intihar teşebbüsü er ya da geç ortaya çıkacaktı tabii ama keşke kıvılcımı ateşleyen Nur Yerlitaş olmasaydı.



Durup dururken Hadise’nin tepkisini çekti. Olay baştan sona üzücü. Açıkgöz ailesine geçmiş olsun diyorum. Hayatlarında yanlış giden şeyleri düzeltmek adına bu olaydan bir ders çıkarmışlardır umarım.



Onur Baştürk: “Bana doktor sordular ama teşekkür etmediler” ne kadar ayıp bir söz. Üstelik bunu televizyon kanalına bağlanarak açıklamak. İnsanlar zor durumdayken birbirlerini ararlar, yardım isterler.



O anda teşekkür etmeyi de unutabilirler, gayet doğal. Nur Yerlitaş’ın cümlesi çok yersiz olmuş maalesef.



Ben intihar mektubunun bir iştahla yayınlanmasını da tuhaf buluyorum. Çok özel bir şey o. Mektuptaki bütün detaylar keşke yayınlanmasaydı. Sanki biri özellikle sızdırmış gibi bu mektubu.



Cengiz Semercioğlu: Bir musibet bin nasihatten iyidir derler ya, Hadise bin musibet yaşamasına rağmen kendisine söylenenleri dinlemedi, eleştirileri kulak arkası etti. Sonunda çok geç olsa da doğru kararı aldı ve kardeşleriyle yolunu ayırdı. Ünlüler dünyasında bu akraba meselesi çoğu zaman sıkıntıdır. İnsan kardeşinin kötülüğünü istemez ama bu iyi niyet de bir markayı yönetmeye yetmeyebilir.



Hadise yıllardır kötü yönetiliyordu, şu son 6 ayda bile yaşadıklarına bakın: Hacizler, Londra Moda Haftası bilet parası, annesinin intihar teşebbüsü gibi haberlerle gündemde...



Neden? Çünkü kötü yönetiliyor...



Bu yüzden başkasına değil, kendisine kızsın diyorum.



Yazının devamını okumak için TIKLAYIN


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin