NTV'den ayrılan Ercan Taner'in yeni adresi neresi oldu?

Ercan Taner, geçtiğimiz gün NTV'den ayrıldığını açıkladı.

Google Haberlere Abone ol
NTV'den ayrılan Ercan Taner'in yeni adresi neresi oldu?

Efsane spiker Ercan Taner, geçtiğimiz gün kişisel Twitter hesabından yaptığı açıklamayla NTV'den ayrıldığını açıklamıştı.



NTV ile yollarını ayrıran Ercan Taner, daha önce de görev yaptığı beIN Sports'la anlaştı. Taner'in beIN Sports'a tranferi, kanalın ssyal medya hesabından böyle duyuruldu:




Yılın transferi! Büyük Efsane @ercantofficial yuvaya döndü! pic.twitter.com/szIqP72Bat


— beIN SPORTS Türkiye (@beINSPORTS_TR) 8 Ağustos 2018


Ercan Taner kimdir?



Ercan Taner, 1964 yılında Ankara‘da doğmuştur. Yugoslav göçmeni bir ailenin üyesidir. Babası eski futbol antrenörü Ziya Taner‘dir. Ercan Taner, gençliğinde futbol da oynadı 1974 yılında 1. lig futbolcusu olamayacağını teknik direktör olan babası Ziya Taner'den öğrendi.



Ercan Taner, 18 yaşında iken TRT‘nin açtığı spikerlik sınavlarına katılarak kazandı ve TRT'de spikerliğe 1983 yılında başladı. Daha sonra kurulduğu günden beri Lig TV‘de ve Show TV‘de görev aldı. Kendine has anlatımıyla futbol severlerin gönlünde taht kurdu. Sadece futbol anlatmadı. Boks, basketbol, voleybol, tekvando, binicilik, ritmik jimnastik, buz hokeyi ve kayak yarışmalarını da anlattı. 2008 yılında Lig TV'den ayrılarak NTV‘nin yeni açtığı NTV Spor kanalına transfer oldu ve NTV Spor'da yayınlanan bazı programların sunuculuğunu yaptı. Ercan Taner, Burçin Taner ile evlidir ve Batuhan Taner (d.7 Temmuz 1990) adında oğlu vardır.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin