NTV'de flaş ayrılık! Hangi efsane ekran yüzüyle yollar ayrıldı?

Doğuş Medya Grubu'ndan bir ayrılık daha yaşandı.

Google Haberlere Abone ol
NTV'de flaş ayrılık! Hangi efsane ekran yüzüyle yollar ayrıldı?

Doğuş Yayın Grubu'nda geçtiğimiz hafta, 2000 yılından bu yana grupta görev yapan Star TV Görüntü Yönetmeni Cem Sertesen ile 1998'den beri kanalda bulunan Haber Yönetmeni Suna Anaç ile yollar ayrılmış, Kral TV'de çalışan muhabir, montajcı ve kameraman 11 ismin görevine de son verilmişti.



Doğuş Medya Grubu'nda bugün de flaş bir ayrılık yaşandı. NTV yönetimi ile görüşen efsane spor yorumcusu Ercan Taner kanal ile yollarını ayırma kararı aldı. Taner, ayrılığı sosyal medya hesabından yaptığı bu açıklamayla duyurdu:



"NTV’den bugün itibariyle ayrılmış bulunuyorum. Siz sayın seyircilerime bugüne kadar gösterdiğiniz ilgiden ve 35 yıldır bu meslekte bana vermiş olduğunuz destekten dolayı sonsuz teşekkürlerimi sunarım. Saygı ve sevgilerimle..."




NTV’den bugün itibariyle ayrılmış bulunuyorum. Siz sayın seyircilerime bugüne kadar gösterdiğiniz ilgiden ve 35 yıldır bu meslekte bana vermiş olduğunuz destekten dolayı sonsuz teşekkürlerimi sunarım. Saygı ve sevgilerimle...


— Ercan Taner (@ercantofficial) 6 Ağustos 2018


NTV'de flaş ayrılık! Hangi efsane ekran yüzüyle yollar ayrıldı?



Ercan Taner kimdir?



Ercan Taner, 1964 yılında Ankara‘da doğmuştur. Yugoslav göçmeni bir ailenin üyesidir. Babası eski futbol antrenörü Ziya Taner‘dir. Ercan Taner, gençliğinde futbol da oynadı 1974 yılında 1. lig futbolcusu olamayacağını teknik direktör olan babası Ziya Taner'den öğrendi.



Ercan Taner, 18 yaşında iken TRT‘nin açtığı spikerlik sınavlarına katılarak kazandı ve TRT'de spikerliğe 1983 yılında başladı. Daha sonra kurulduğu günden beri Lig TV‘de ve Show TV‘de görev aldı. Kendine has anlatımıyla futbol severlerin gönlünde taht kurdu. Sadece futbol anlatmadı. Boks, basketbol, voleybol, tekvando, binicilik, ritmik jimnastik, buz hokeyi ve kayak yarışmalarını da anlattı. 2008 yılında Lig TV'den ayrılarak NTV‘nin yeni açtığı NTV Spor kanalına transfer oldu ve NTV Spor'da yayınlanan bazı programların sunuculuğunu yaptı. Ercan Taner, Burçin Taner ile evlidir ve Batuhan Taner (d.7 Temmuz 1990) adında oğlu vardır.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin