NTV ekibi Vespa ile Roma tatiline çıktı!

NTV Haber Merkezi’nin 4 kadın çalışanı, geçtiğimiz eylül ayında kısa bir Roma tatili yaptı.

Google Haberlere Abone ol
NTV ekibi Vespa ile Roma tatiline çıktı!

NTV Haber Merkezi’nden Deniz Tüysüz, Yeşim Sağlam, Seda Öğretir ve Deniz Kilislioğlu geçtiğimiz eylül ayında kısa bir Roma tatili yaptı.



İşte,Vespa ile Roma sokaklarını turlayan NTV ekibinden 3 günün kısa özeti ve Roma tatil önerileri...



"Öncelikle, Roma'yı eğer Vespa ile turlamazsanız Roma'yı gerçekten hissedemezsiniz.



Meşhur Roma dondurmasından tiramisuya, Villa del Priorato di Malta manzarasından 'spiral merdivenlere' Roma hakkında bilmeniz gerekenler bu yazıda...



Ve bir de not: Roma'ya iyi davranın ki; Roma da size iyi davransın...



NTV ekibi Vespa ile Roma tatiline çıktı!



DENİZ TÜYSÜZ: EN AZ İKİ KEZ GELİN



Roma'ya gitmek için o kadar çok sebep var ki.. Hangi birini yazmalı neyi ön plana çıkarmalı... Roma'ya bence imkanlar doğrultusunda en az iki kere gidilmedi.. Çünkü her gidiş ayrı bir keşif demek.. Tarihi eserleri ayrı, yeme içme kültürü ayrı bir gezi konusu. Trastevere Roma'nın eğlenceli yeme içme bölgesi. Mutlaka gidilmeli, görülmeli ve tadılmalı.. Arnavut kalırımları sarmaşık kaplı taverneları, eskimiş apartmanları, binbir çeşit kafeleri, dövmeci dükkanları, her akşam kapısında kuyruk olan restoranları... Trastevere, Roma merkezinden biraz uzak. Tiber Nehri'nin batı yakasında yer alıyor.. Zaten Trastevere ile ilgili ansiklopedik bilgiye boğmayacağım sizi. Aklımda kalanları tavsiye edeceğim. Trastevere'de sayısız restoran var. Dolayısıyla seçim yapmak zor."



Haberin devamını okumak için TIKLAYIN...



 


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin