Nöbet, bu akşam başlıyor! İlk bölümde neler olacak?

Show TV'nin PAna Film imzalı Nöbet dizisi, ekran macerasına başlıyor.

Google Haberlere Abone ol
Nöbet, bu akşam başlıyor! İlk bölümde neler olacak?

Yapımcılığını Pana Film/Necati Şaşmaz’ın üstlendiği, Gökhan Erkut’un yönetmenliğini yaptığı Nöbet dizisinin başrollerini Yurdaer Okur, Saygın Soysal, İpek Karapınar, Deniz Bolışık, Kürşat Alnıaçık gibi önemli isimler paylaşıyor.



Nöbet, bu akşam başlıyor! İlk bölümde neler olacak?



Türk Silahlı Kuvvetleri’nin amansız mücadelesini konu alan ‘Nöbet’ bu akşam başlıyor! Hatay Elmalı’da teröristlere karşı gerçekleşen çatışmalar etrafında, Türk Silahlı Kuvvetleri’nin yaşadıklarını ekrana getirecek ‘Nöbet’ Pazar akşamları Show TV’de olacak.



Nöbet’in bu akşam ekrana gelecek 1. bölümünde Jandarma Komutanı Yüzbaşı Orhan Korkut, teröristlerle yaşanan sıcak çatışmada askerini korumak için kendi canını feda ederek, şehit düşer. Onun yerine gelen Binbaşı Barış, evlatlarının başını öne eğmemeye ve Orhan Yüzbaşı’yı şehit eden hainleri bulmaya yemin etmiştir!



Nöbet, bu akşam başlıyor! İlk bölümde neler olacak? - Resim : 2



Jandarma Özel Harekât timinin komutanı Jandarma Yüzbaşı Yiğit Alkan ise dağlarda Orhan Yüzbaşı’nın şehit olduğu saldırının da arkasında olan Jiyan kod adlı teröristin peşindedir. Devre arkadaşı ve yakın dostunu öldüren teröristi bulmaya o da yeminlidir. Bu iki gözüpek asker, Hatay’da huzursuzluk çıkarmak isteyenlere karşı birlikte mücadele edeceklerdir.



Nöbet, bu akşam başlıyor! İlk bölümde neler olacak? - Resim : 3



Barış Binbaşı daha bölgeye adım atar atmaz, bölgenin zenginlerinden Ziya Cevran huzursuzluk çıkarmıştır. Ziya Cevran ve oğlu Ferit’in daha birçok sorun çıkaracağı ve kontrol altında tutulmaları gerektiği aşikârdır. Tüm bunlar olurken Yiğit Yüzbaşı, Jiyan ile ilgili bir istihbarat alır, timiyle beraber peşine düşer. Barış Binbaşı da aynı terör örgütünün ahin bir plan peşinde olduğunu fark eder ve bölgenin en ıssız vadisinde Jandarma Kuvvetleri’ne kurulan pusuyla karşı karşıya kalır…



“Nöbet” bu akşam saat 20.00’de ilk bölümüyle Show TV’de!



"Nöbet dizisinden kareler" Galerisine Göz At



"Nöbet dizisinin ilk tanıtımı yayınlandı!" Galerisine Göz At



"Nöbet dizisinden 2'nci tanıtım yayınlandı!" Galerisine Göz At



"Nöbet dizisinden 3. tanıtım yayınlandı!" Galerisine Göz At



"Nöbet dizisinin ilk bölüm fragmanı yayınlandı!" Galerisine Göz At


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin