Nilüfer'in yerine konser verdi

Nilüfer'in, sanatçı arkadaşı Kayahan’ın hayatını kaybetmesinin ardından iptal edilen konserinde Kıraç sahne aldı.

Google Haberlere Abone ol
Nilüfer'in yerine konser verdi

Atatürk Kent Parkı'nın açılış töreninin ardından sahne alacak olan Nilüfer'in, sanatçı arkadaşı Kayahan’ın hayatını kaybetmesinin ardından iptal edilen konserinde Kıraç sahne aldı.



Manisa Büyükşehir Belediyesi'nce, Yunusemre ilçesine bağlı Güzelyurt Mahallesi'nde 170 dönüm alan üzerinde kurulan Atatürk Kent Parkı'nın açılış töreninin ardından sahne alacak olan Nilüfer, yakın arkadaşı Kayahan’ın vefat etmesinin ardından konseri iptal etti. 



Nilüfer’in yerine sahne alan sanatçı Kıraç, ilk şarkısını seslendirdikten sonra Kayahan’la ilgili duygularını aktardı. Kayahan’ın kendisi için çok özel bir sanatçı olduğunu söyleyen Kıraç, yas tutmayacaklarını Kayahan için şarkılarını söylemeye devam edeceklerini ifade etti.



Kıraç, "Benim de çocukluğumdan beri dinlediğim bir insandı. Hakikaten büyük bir sanatçıydı. Kederliyiz. Benim için Türkiye’nin en önemli müzisyenlerindendi. Çok iyi şeyler bırakıp öyle gitti. Onu hiç unutmayacağız. Bu akşam sevgili Nilüfer sahne alacaktı ama olmadı, olamadı. Bu akşam görevi biz devralmış olduk" dedi. (AA)


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin