'Nihat Doğan'a ayrılan sürenin sonuna gelindi'

Doğan’ın, 11 ve 16 yaşında iki kızı evinde alıkoyduğu iddia edilmişti.

Google Haberlere Abone ol
'Nihat Doğan'a ayrılan sürenin sonuna gelindi'

Kelebek yazarları Ömür GedikCengiz Semercioğlu ve Onur Baştürk'ten oluşan Hürriyet Magazin Konseyi, geride kalan haftanın en çok konuşulan olaylarını yorumladılar.



Nihat Doğan'a ayrılan sürenin sonuna gelindi



Nihat Doğan’ın 11 ve 16 yaşında iki kızı evine aldığı iddiaları sonrasında yaptığı açıklamalar inandırıcı mı? Beyaz TV’nin soruşturma sonucunu beklemeden Doğan’ın işine son vermesini nasıl değerlendiriyorsunuz?



Onur Baştürk: Nihat Doğan tam bir demagoji ustası. Ama neyse ki artık hiçbir kesim onun söylediklerini “yemiyor”. Maskesi düştü. Ama o hâlâ sahneyi terk etmemek niyetinden. Ona ayrılan sürenin sonuna çoktan gelindi. Fazla bile sürmüştü zaten!



Cengiz Semercioğlu: Bu bir yüz kızartıcı suçtur. Hiçbir şey yapmasan bile çocukları evine alıp, 2 saat oturmak, sonra para teklif etmek affedilir bir şey değil. Beyaz TV de doğrusunu yapmıştır. Charlie Rose, NBC’den kovulurken soruşturma sonucunu mu bekliyor?



Nihat Doğan’a gelince bu yaptığı hata bir değil, iki değil...



Nihat Doğan kendi için, sakal gibiyim kestikçe daha gür çıkarım diyor ya.



O sakal bir daha çıkmaz artık.



Ömür Gedik: Bu olay yargıda olduğundan bir şey söylemek doğru değil. Üstelik söz konusu çocukların yaşları da küçük. Beyaz TV bu hassas konunun ekranlarıyla anılmaması için böyle bir karar almış olabilir.



Yazının devamını okumak için TIKLAYIN


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin