Nicolo Zaniolo her şeyi açık açık anlattı! Galatasaray, Fenerbahçe ve İtalya Milli Takımı sözleri

Galatasaray'ın devre arası transfer döneminde 15 milyon Euro'ya Roma'dan kadrosuna kattığı Nicolo Zaniolo çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Google Haberlere Abone ol
Nicolo Zaniolo her şeyi açık açık anlattı! Galatasaray, Fenerbahçe ve İtalya Milli Takımı sözleri

Devre arası transfer döneminde Galatasaray'a imza atarak hem Türkiye'de hem de Avrupa'da dikkatleri üzerine çeken Nicolo Zaniolo, İtalya basınınına çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Galatasaray'a katıldığı ilk andan itibaren manşetlerden düşmeyen Nicolo Zaniolo hazırlık karşılaşmalarında gösterdiği performansın yanı sıra ligde de Kasımpaşa karşısında attığı golle Galatasaray'a üç puanı getiren isim olmuştu.

ERDEN TİMUR TRANSFER DETAYINI ANLATTI

Nicolo Zaniolo'nun transfer sürecine değinen Erden Timur, "Zaniolo, biz almadan 6 gün önce 29+4 milyon Euro'ya Bournemouth'a satılmıştı. Biz, 5 yıl vadeyle yarı fiyatına, 15 milyon Euro'ya aldık. Transferin son günlerinde oyuncunun veya kulübün son anda vazgeçtiği oyuncu bakıyorduk. Öyle durumlarda travmatik bir şey oluyor. Oyuncu kulübe küsüyor, kulüp oyuncuya... İki oyuncu bulduk. Biri Hakim Ziyech'ti. PSG'ye gidiyordu ve sadece 3 dakika farkla kulübü yetiştiremedi. Chelsea'de kaldı. Diğeri de Zaniolo'ydu. Seneye sözleşmesi dolacaktı. Takımıyla kavgalı, seyircisi evi bastığı, Roma'yı terk ettiği için 30 milyonluk oyuncuyu 15 milyona aldık. Cebimizden de bir kuruş para çıkmadı'' dedi.

Nicolo Zaniolo her şeyi açık açık anlattı! Galatasaray, Fenerbahçe ve İtalya Milli Takımı sözleri

FENERBAHÇE'Yİ REDDETMİŞ

La Gazzetta dello Sport'a konuşan Zaniolo, Türkiye'den gelen tek teklifin Galatasaray'dan olmadığını kaydetti. Zaniolo, "Galatasaray'ı Fenerbahçe'ye tercih ettim'' ifadelerini kullandı.

MİLLİ TAKIM AÇIKLAMASI

Milli Takım'dan neden yer almadığına dair açıklamalarda da buluanan yıldız futbolcu, "Çünkü 3 ay oynamadım ve çalışmam gerekiyor. Mancini'nin yardımcısı Salsano ile konuştum, sakin olmamı, takip edildiğimi ve iyi olduğum zaman işlerin otomatik olarak düzeleceğini söyledi. Uluslar Ligi finallerinde oynamak istiyorum. Milli takımı çok seviyorum, İtalya'yı temsil etmekten daha güzel bir şey yok'' şeklinde konuştu.

''OKAN BURUK BENİM İÇİN BİR ŞANS''

Okan Buruk'un İtalyanca bilmesinin büyük avantaj olduğunu söyleyen 23 yaşındaki yıldız, ''Türkiye'de futbolun fil mezarlığı olduğu doğru değil. Okan Buruk önderliğinde harika bir takımız. Okan Buruk benim için büyük bir şans çünkü İtalyanca da konuşabiliyor. Eğer Galatasaray bir Serie A takımı olsaydı, üst sıralar için mücadele ederdi'' dedi.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin