Nevşin Mengü'ye hakaret eden parti üyesi için flaş karar!

AK Parti Çorum İl Başkanı Avukat Mehmet Karadağ'dan açıklama yaptı.

Google Haberlere Abone ol
Nevşin Mengü'ye hakaret eden parti üyesi için flaş karar!

AK Parti Çorum İl Başkanı Avukat Mehmet Karadağ, gazeteci Nevşin Mengü ile yaşadığı diyalogdan dolayı AK Parti üyesi Kerep Kahramantekin’in istifasının istendiğini açıkladı. Karadağ, istifa kararı alınmaması halinde Kahramantekin'in partiden ihraç edileceğini söyledi.



Sunucu Nevşin Mengü sosyal medyadan yaptığı paylaşımda, “Bu elemanın bir ailesi vb var mı? Sürekli stalk ediyor, rahatsızlık veriyor. Kimin yakınıysa sahip çıkabilir mi?” diyerek bir kişinin fotoğrafını yayınlamıştı. Bu kişinin Çorum'da Ak Parti üyesi Kerep Kahramantekin olduğu ortaya çıkmıştı.



Nevşin Mengü'ye hakaret eden parti üyesi için flaş karar!



Konuyla ilgili Ak Parti Çorum İl Başkanı Mehmet Karadağ'dan açıklama geldi. Oda Tv'de yer alan habere göre Karadağ, konunun kamuoyuna yansımasının ardından Kerep Kahramantekin’i parti binasına çağırdığını ve istifa etmesini istediğini söyledi. Karadağ, istifa etmemesi halinde de Kahramantekin'in bu akşam yapılacak yönetim kurulu toplantısında ihracı yönünde karar alacaklarını vurguladı. Karadağ, gazeteci Nevşin Mengü’den de özür diledi.




Terbiyesizlik marifet değil pic.twitter.com/tVWQdBkrAZ


— nevsin mengu (@nevsinmengu) 5 Aralık 2017
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin