Netflix, ‘Pacific Rim’ anime serisini duyurdu

Anime sektörüne ciddi yatırımlar yapan Netflix, Pacific Rim evreninde geçen bir anime serisi üzerinde çalışıyor.

Google Haberlere Abone ol
Netflix, ‘Pacific Rim’ anime serisini duyurdu

Orijinal içerik yatırımlarına devam eden Netflix, yavaş yavaş anime sektörünün de en büyük isimlerinden birisi haline gelmeye başlıyor. Bugün bir açıklama yayınlayan dijital içerik devi, Pacific Rim evreninde geçen yeni bir anime serisinin duyurusunu yaptı.



Donanım Haber‘in aktardığına göre, Pacific Rim animesinin duyurusu Los Angeles’ta düzenlenen Project Anime etkinliğinde yapıldı. Legendary Entertainment’ın açıklamalarına göre yeni anime, 2020 yılında yayınlanmaya başlanacak. Netflix şu anda iki sezon için resmi onayı vermiş.



Pacific Rim animesi Legendary ve Tokyo Polygon Pictures ortaklığında geliştiriliyor. Konuyla ilgili konuşan Legendary yetkilisi Elie Dekel,”Pacific Rim, üzerinde çalışma şansı yakaladığım en yüksek bütçeli animelerden birisi oldu. Bu durumun, Netflix ve Legendary’nin anime sektörüne olan bağlılığını ortaya koyduğunu düşünüyorum” dedi.



Konusu



Project Anime etkinliğinde ayrıca animenin konusuyla ilgili de bazı açıklamalar yapıldı. Buna göre Pacific Rim animesi, terkedilmiş bir Jaegar robotunu şans eseri bulan iki kardeşin hikayesini anlatıyor.



İkili, dev robotun pilotları olarak türlü maceralara atılacak ve uzun süredir haber alamadıkları ebeveynlerini bulmaya çalışacak. Anime serisinde Kaiju canavarlarının yer alıp almayacağıyla ilgili şu an için herhangi bir açıklama yapılmadı.


Etiketler netflix anime
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin