Nedim Şener: Nazlı Ilıcak'ın basın özgürlüğünden bahsetmesi hakarettir!

CNN Türk’te yayınlanan 'Aykırı Sorular' programında, Posta gazetesi yazarı Nedim Şener Enver Aysever’in sorularını yanıtladı.

Google Haberlere Abone ol
Nedim Şener: Nazlı Ilıcak'ın basın özgürlüğünden bahsetmesi hakarettir!

Nedim Şener, Yasin El Kadı’yı konu eden 'Hayırsever Terörist' adlı kitabının afişinin asılmasının, İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından engellenmesi ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.



CHP Genel Başkan Yardımcısı Sezgin Tanrıkulu tarafından, Meclis gündemine taşınan konu ile ilgili Şener, afişlerin asılmasının engellenmesinin nedeninin kitabın içeriği olduğunu söyledi.



"BANA YAPILAN CEMAAT'İN OPERASYONU"



Ergenekon davası kapsamında tutuklanan ve sonra tahliye edilen Şener, kendisine operasyon yapıldığını iddia etti.  Şener ,”Bana yapılan operasyon tartışmasız cemaatin operasyonu. Başbakan, benim tutuklanmamı Ali Fuat Yılmazer’e talimat olarak verseydi, ben tutuklandıktan iki gün sonra, onu görevden almazdı” dedi.



"ILICAK'IN BASIN ÖZGÜRLÜĞÜNDEN BAHSETMESİ HAKARETTİR"



Programda Nazlı Ilıcak’a ağır sözler sarf eden Şener, “Ilıcak’ın basın özgürlüğünden bahsetmesi bana hakaret gibi geliyor.  Aksiyon dergisine verdiği röportajda Ahmet Şık’ın değil ama Nedim Şener’in tutuklanmasında bir sakınca görmüyorum diyebilecek rahatlıkta bir insan. Biraz utanması olsa, karşı karşıya geldiğimizde anlatabilirdim” dedi.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin