Nazlı Ilıcak: "Ben vatanımı terk etmem"

Bodrum'da gözaltına alınan Nazlı Ilıcak, İstanbul'a getirildi.

Google Haberlere Abone ol
Nazlı Ilıcak: "Ben vatanımı terk etmem"

Bodrum'da dün sabah saatlerinde gözaltına alınan Nazlı Ilıcak, soruşturmanın yürütüldüğü Asayiş Şube Müdürlüğüne getirildi. Nazlı Ilıcak binaya girerken "Ben Bodrum'da teslim oldum. Kaçtı diyenlere üzülüyorum. Ben vatanımı terk etmem" dedi.



Hakkında 42 gazeteciyle birlikte yakalama çıkarılan Ayşe Nazlı Ilıcak, dün sabah saatlerinde Bodrum'da gözaltına alınmıştı.



Bodrum'da işlemleri tamamlandıktan sonra uçakla İstanbul Atatürk Havalimanına getirilen Ayşe Nazlı Ilıcak, İstanbul polisi tarafından uçakta teslim alındıktan sonra önce sağlık kontrolü için Şişli Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma hastanesine götürüldü.



Burada yapılan sağlık kontrolünün ardından Ilıcak, İstanbul Emniyet Müdürlüğünün Gayrettepe yerleşkesinde bulunan Asayiş Şube Müdürlüğüne getirildi.



Geniş güvenlik önlemleri alınarak binaya sokulan Nazlı Ilıcak "Ben Bodrum'da teslim oldum. Kaçtı diyenlere çok üzülüyorum. Ben vatanımdan ayrılmam" dedi.



Nazlı Ilıcak daha sonra merdivenlerden çıkarak Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliğine çıkarıldı. Yetkililer gözaltına alınan diğer gazetecilerle birlikte Nazlı Ilıcak'ın savcılıktan gelecek talimata göre önümüzdeki günlerde adliyeye gönderileceğini söylediler. (DHA)



Nazlı Ilıcak'ın o sözlerini izlemek için tıklayınız


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin