Nazlı Çelik'ten HDP'ye sert yanıt!

Star Haber Genel Yayın Yönetmeni Nazlı Çelik, kendisini elelştiren HDP Hakkari Milletvekili Abdullah Zeydan'a canlı yayında cevap verdi.

Google Haberlere Abone ol
Nazlı Çelik'ten HDP'ye sert yanıt!

Hürriyet'in haberine göre, HDP Hakkari Milletvekili Abdullah Zeydan, Hakkari Yüksekova'da Star Haber Genel Yayın Yönetmeni Nazlı Çelik'in Yüksekova haberini Meclis'e taşımıştı. Nazlı Çelik, Yüksekova haberini canlı yayında tekrar ekrana getirerek, "Bu görüntüdeki yer,Hollywood'da film seti değil. Asker ve polisler de figuran değil." dedi.



"GAZETECİ, SAVAŞ KIŞKIRTICILIĞINA ARAÇ OLMAMALI"



HDP'li vekil Ulaştırma Haberleşme ve Denizcilik Bakanı Binali Yıldırım'ın yanıtlaması talebiyle soru önergesi verdi. Önergesinde "6 Nisan 2016 günü Star haber genel yayın yönetmeni Nazlı Çelik sokağa çıkma yasağının olduğu Hakkari'nin Yüksekova ilçesine operasyonlardan görüntüler almak için gitmiştir" diyen HDP'li Zeydan, "Bir gazeteci, şiddeti özendirici, insani değerleri incitici, savaş kışkırtıcılığına araç olmamalıdır." ifadelerini kullanmıştı.



 





HDP'Lİ VEKİLE ÇOK SERT YANIT



Nazlı Çelik'ten HDP'li vekilin bu önergesine yanıt geldi. Çelik, Yüksekova haberini canlı yayında tekrar ekrana getirerek, HDP'li vekilin iddialarına cevap verdi.



"ASKER VE POLİSLER DE FİGURAN DEĞİL"



Çelik, Yüksekova'yı ekrana getirerek şunları söyledi:



"Bu görüntüdeki yer, Hollywood'da film seti değil. Asker ve polisler de figuran değil. Çevredeki binaların üzerindeki delikler de matkap deliği değil. Onlarca şehidin verildiği, pek çok teröristin öldürüldüğü Yüksekova'nın ta kendisi."


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin