Nazan Kesal, Hande Erçelli hangi soruya tepki gösterdi?

Takipçisinin sorusu usta oyuncuyu kızdırdı: Böyle bir cümleyi yazma cesaretini nasıl buluyorsunuz kendinizde?

Google Haberlere Abone ol
Nazan Kesal, Hande Erçelli hangi soruya tepki gösterdi?

Son olarak 'Fazilet Hanım ve Kızları'ndaki oyunculuğuyla kendisine hayran bırakan Nazan Kesal, TRT'nin 'Halka' dizisiyle ekrana iddialı bir dönüş yapmaya hazırlanıyor. Usta oyuncunun Hümeyra karakterine hayat verdiği Es Film imzalı dizi, 15 Ocak Salı akşamı ilk bölümüyle seyirci karşısına çıkacak. Volkan Kocatürk'ün yönetmen koltuğuna oturduğu diziyi Aziz Tuna C. ve Ali Demirel kaleme alıyor.



'Halka'da Serkan Çayoğlu, Hande Erçel, Kaan Yıldırım, Hazal Subaşı, Ahmet Mümtaz Taylan, Erdal Yıldız, Umut Karadağ, Burak Sergen, Funda İlhan, Dilan Telkök, Şehsuvar Aktaş ve Serhat Midyat’la aynı kadroda yer alan Nazan Kesal, geçen günlerde kendisine sosyal medyadan yöneltilen bir soruya sessiz kalamadı. Bir takipçi Nazan Kesal'a genç rol arkadaşı Hande Erçel'le ilgili şu soruyu yöneltti:



"Nazan Hanım ciddi anlamda yeteneksiz Hande Erçel'le aynı dizide oynamayı nasıl kabul edersiniz? Yazık olacak diziye... Hande gördüğüm en kötü yapmacık oyuncu."



Nazan Kesal, Hande Erçelli hangi soruya tepki gösterdi?



Bu soruya usta oyuncu ise şöyle bir karşılık verdi:



"Bugüne kadar mükemmel ötesi oyuncularla oynadığımı kim fısıldadı kulağınıza! Size sormalıydım belki de Hande'yle oynayıp oynamayacağımı. Böyle bir cümleyi yazma cesaretini nasıl buluyorsunuz kendinizde? Beğenmediniz mi? İzlemezsiniz olur biter. :)"



Nazan Kesal, Hande Erçelli hangi soruya tepki gösterdi? - Resim : 2



Usta oyuncunun bu yorumuyla Hande Erçel'i koruması uzun süredir sosyal medyada ağır tepkilere maruz kalan genç yıldızın fanlarını çok sevindirdi.



Birsen ALTUNTAŞ

birsenaltuntas76@gmail.com


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin