'18 keçinin otladığı kaya parçası için savaş mı yapalım?'

Gazeteci Nagehan Alçı'dan canlı yayında tepki çeken sözler...

Google Haberlere Abone ol
'18 keçinin otladığı kaya parçası için savaş mı yapalım?'

Habertük Gazetesi yazarı Nagehan Alçı, Habertürk TV'de katıldığı programın canlı yayınında olay yaratacak sözlere imza attı. Alçı, Yunanistan'ın işgal ettiği Türk adası için, ''18 keçinin otladığı kaya parçası için savaş mı yapalım?'' sözlerini sarf ederek izleyicisi tarafından büyük tepkiye neden oldu.



Gazeteci Nagehan Alçı, Habertürk televizyonunda yayın hayatına devam eden ve sunuculuğunu da Didem Arslan Yılmaz'ın üstlendiği Türkiye'nin Nabzı adlı programa Nagehan Alçı katılarak, ege adaları konusu konuşulurken skandal ifadeler kullandı. Nagehan Alçı canlı yayında Yunanistan tarafından işgal altına giren Türk adası için, ''18 keçinin otladığı otladığı kaya parçası için savaş mı yapalım?'' ifadelerini kullandı.



Nagehan Alçı'nın kullandığı bu ifadeler, canlı yayındaki konukların ve hatta programa moderatörlük eden Didem Arslan Yılmaz'ın da tepkisini çekti. Ardından Nagehan Alçı'nın sözleri sonrasında moderatör Didem Arslan Yılmaz'da kayıtsız kalmadı ve ''Adalara kaya parçası demeyelim! Madem bu kadar önemsiz, Yunan askerleri neden orada konuşlandı?'' şeklinde ifadelere yer vererek tepkisini ortaya koydu. Öte yandan Nagehan Alçı'nın şoke eden ifadelere izleyici tarafından büyük tepkiyle karşılandı. (haber7)




Sıradaki Haber İçin Sürükleyin