Barış Arduç ve Elçin Sangu'nun 'Mutluluk Zamanı'ndan ilk tanıtım!

'Mutluluk Zamanı' 10 Kasım'da vizyona girecek.

Google Haberlere Abone ol
Barış Arduç ve Elçin Sangu'nun 'Mutluluk Zamanı'ndan ilk tanıtım!

Başrollerini Barış ArduçElçin Sangu ve Cengiz Bozkurt’un paylaştığı romantik komedi sinema filmi ‘Mutluluk Zamanı'nın merakla beklenen ilk teaser’ı yayınlandı.





Yapımını NuLook’un, yapımcılığını Muzaffer Yıldırım’ın yaptığı, yönetmen koltuğuna Şenol Sönmez oturduğu ‘Mutluluk Zamanı’nın, senaryosu ise ünlü oyuncu Buğra Gülsoy ve Ali Erkan Ersezer imzasını taşıyor.



"Mutluluk Zamanı'ndan ilk kareler" Galerisine Göz At



Çekimleri İstanbul ve Heybeliada’da 7 haftada tamamlanan ‘Mutluluk Zamanı’ filminin çarpıcı sahneleriyle dikkat çeken ilk teaser’ı büyük beğeni topladı.



Hikayesi ve dev prodüksiyonuyla yılın merakla beklenen romantik komedi filmleri arasında yerini almaya hazırlanan ‘Mutluluk Zamanı’ 10 Kasım’da seyirciyle buluşacak.



Mutluluk Zamanı, kusursuz bir hayata sahip olan Mert ve heykeltıraş Ada'nın sürpriz bir şekilde yollarının kesişmesini konu alıyor. Filmde Ada'nın ağabeyi Tarık'ı sevilen oyuncu Cengiz Bozkurt canlandırıyor. Kendisini hep kaybeden olarak gören Tarık'ın hayatı Mert'le tanıştığında beklemediği sürprizler yaşamasına neden olacak.



‘Mutluluk Zamanı’ Hikaye



Asıl sevginin, mükemmelliyette değil kusurların içinde saklı olduğunun anlatıldığı  ‘Mutluluk Zamanı' filminde; geçmişiyle yüzleşmeden kendi 'Mükemmel' hayatını yaratan Mert (Barış Arduç) ve tüm hayatını geçmişinde yaşadıkları üzerine kuran Ada'nın (Elçin Sangu) hikayesi en romantik haliyle beyaz perdeye aktarılıyor.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin