Mutlu Kaya'nın babası Sibel Can'a seslendi!

Fox TV'de yayınlanan 'Sesi Çok Güzel'de yarışan ve Diyarbakır'da silahlı saldırıya uğrayan Mutlu Kaya'nın babası yarışmanın jüri üyelerinden Sibel Can'a çağrıda bulundu.

Google Haberlere Abone ol
Mutlu Kaya'nın babası Sibel Can'a seslendi!

Ergani'de Fatih Mahallesi'ndeki evinde henüz kimliği belirlenemeyen kişi veya kişilerce silahla başından vurularak ağır yaralanan Mutlu Kaya'ya yönelik saldırıyla ilgili soruşturma sürüyor.



İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi ekiplerince yürütülen çalışmalarda, saldırı olayıyla ilgili 1 şüpheli gözaltına alındı.



Şüpheli, ifade işlemleri için İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü.



Kaya'nın tedavisi sürüyor



Bu arada, başından vurularak ağır yaralanan 19 yaşındaki Mutlu Kaya'nın Gazi Yaşargil Eğitim ve Araştırma Hastanesi yoğun bakım servisindeki tedavisi devam ediyor.



Baba Mehmet Kaya, hastane önünde AA muhabirine yaptığı açıklamada, olayın önceki gece 03.30 sıralarında gerçekleştiğini anlattı.



Kendisinin olay esnasında evde olmadığını ifade eden baba Kaya, şunları söyledi:



"Mutlu akşam ablasına misafirliğe gitmişti. Tekrar yarışmaya gitmek için hazırlık yapıyordu. Olayın yaşandığı saate kadar evde prova yapıyormuş. 3-4 kişi evin önüne gelmiş. Kapıyı çalmış. Mutlu, komşu zannederek, kapıyı açıyor. Kapıyı açınca başına ateş ediyorlar." 



Baba Kaya, "Kızım sağlığına kavuşsun ben başka bir şey istemiyorum.  Özellikle Sibel Can'dan yardım bekliyorum. Sibel, Mutlu'nun annesi gibidir" dedi. (AA)


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin