Mustafa Uslu'dan yeni film! Kadroda hangi ünlü isimler var?

Ayla ve Müslüm'ün yapımcısı Mustafa Uslu, yeni filmini açıkladı.

Google Haberlere Abone ol
Mustafa Uslu'dan yeni film! Kadroda hangi ünlü isimler var?

Usta gazeteci Ali Eyüboğlu ile televizyoncu ve haberci İlkay Buharalı’nın birlikte hazırladıkları 'Magazin Noteri', pazartesi ve perşembe günleri yeni bölümleri ile takipçileri ile buluşmaya devam ediyor.



Magazin Noteri’nin yeni bölümünde programa telefonla bağlanan konuklardan biri de ünlü film yapımcısı Mustafa Uslu’ydu. Yeni Filmi Dumlupınar’ın oyuncularının netleştiğini açıklayan Uslu bombayı patlattı.



Timuçin Esen, Uğur Güneş, Ali Atay, İsmail Hacıoğlu, Murat Yıldırım, Farah Zeynep Abdullah gibi birbirinden önemli isimler filmde başrolü paylaşacak. Ayla’ya da imzasını atan Can Ulkay ise bu büyük projenin yönetmen koltuğunda oturacak. Dumlupınar’ın ön çekimlerine başlandığını da söyleyen Uslu, önümüzdeki günlerde de oyuncuları ile bir fragman çekeceklerini duyurdu.



Ali Eyüboğlu’nun “20 milyon TL'lik bir işe benziyor anlattığın” demesi üzerine Uslu, “çok çok daha yüksek”  şeklinde cevap verdi.



Yeni film “Dumlupınar”, şimdiden merak konusu oldu.



Mustafa Uslu'nun zehir zemberek sözleri Yılmaz Erdoğan'a mı?



Vizyona giren son filmi Çiçero’nun bir milyon izleyici sayısını aşacağına inandığını söyleyen Uslu, sitem dolu sözler ile konuşmasını sürdürdü.



“Bir bardak suda fırtınalar kopartıp, büyük rakamlara piar’lara ulaşıp sonra vizyon tarihini erteleyip Çiçero’nun bir hafta sonrasına vizyon koyup Çiçero’ya salon sıkıntısı yaşattılar. Hiçbir filme bunu yaşatmamak lazım. Birbirimizin ayağına basmamamız lazım. Daha üretici olmamız lazım. Kendi tekrarlarımızı değil, özgün hikayeler çıkarmamız lazım. 1-3-5-6 değil; hep yeni işler yapmamız lazım.“ dedi.



Çiçero’dan bir hafta sonra vizyona giren film Yılmaz Erdoğan’ın yazıp yönettiği  “Organize İşler Sazan Sarmalı“ydı.




Sıradaki Haber İçin Sürükleyin