Mustafa Balbay'ın acı günü...

CHP'nin gazeteci milletvekili Balbay, amcasını kaybetti.

Google Haberlere Abone ol
Mustafa Balbay'ın acı günü...

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmir Milletvekili Mustafa Balbay'ın Nazilli'de oturan amcası Adil Balbay evinde geçirdiği kalp krizi sonucu 77 yaşında yaşamını yitirdi.



Amcasının ölüm haberini alan Mustafa Balbay Trakya'daki parti çalışmalarını yarıda keserek bu gece uçakla İzmir'e döndü. Balbay'ın yarın Nazilli'ye gelerek amcasının cenaze törenine katılacağı öğrenildi. 



CHP İzmir Milletvekili Mustafa Balbay'ın Nazilli'de oturan ve daha önce iki kez anjiyo olan amcası Adil Balbay, Salı günü fenalaşarak hastaneye kaldırıldı. Doktor olan oğlu Taner Balbay tarafından da kontrol edilen ve kalp krizi geçirdiği anlaşılan Adil Balbay Nazilli Devlet Hastanesi'nde yaşamını yitirdi. Evli ve iki çocuk babası Adil Balbay'ın cenazesi yarın öğlen namazına müteakip aile kabristanlığına defnedilecek. Amcasının ölüm haberini alan Mustafa Balbay Trakya'daki parti çalışmalarını yarıda keserek bu gece uçakla İzmir'e döndü. Balbay'ın yarın Nazilli'ye gelerek amcasının cenaze törenine katılacağı öğrenildi. (DHA)

 


Etiketler mustafa balbay vefat
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin