Müslüm Gürses'i kim oynayacak?

Müslüm Gürses’in hayatının filme çekileceği haberi sanat dünyasında heyecan yarattı.

Google Haberlere Abone ol
Müslüm Gürses'i kim oynayacak?

Hürriyet'te yer alan habere göre, Müslüm Gürses’in hayatının filme çekileceği haberi sanat dünyasında heyecan yarattı. Sanatçıyı canlandırmak isteyen birçok ünlü oyuncu var.



3 Mart 2013’te vefat eden arabesk müziğin efsane ismi Müslüm Gürses’in hayatı film oluyor. Yapımcılığını Şenol Zencir’in üstlendiği film projesinin senaryosunu ise roman yazarı Hakan Günday kaleme alıyor. Günday, senaryoyu tamamlamak üzere olduğunu açıkladı: “1 yılı aşkın süredir bu proje üzerinde çalışıyorum. Senaryo bitmek üzere. Son aşamalardayız. Çekimlere ne zaman başlanacağı ise henüz belli değil.”



Senaryo tamamlandıktan sonra kastı oluşturulacak filmle ilgili en çok merak edilen konu, Müslüm Gürses’i kimin canlandıracağı. Rol için Mustafa Üstündağ, Mert Fırat, Halil Sezai, Serkan Keskin, Barış Atay ve Ufuk Bayraktar gibi ünlü isimlerle görüşüldü. Ve bu isimlerin neredeyse hepsi, Müslüm Gürses’i canlandırmak istediklerini söyledi. Setlerde heyecan yaratan rolün kimin olacağına yakında filmin yapım ekibi karar verecek.



Müslüm Gürses'i kim oynayacak?


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin