Murat Özdemir'in eski görüntüsü pes dedirtti! 'Niye çığlık çığlığa bu papağan?'

Murat Özdemir'in Yemekteyiz yarışmasında papağanın yanına gittiği anlarda hayvanın çığlıkları sosyal medyayı salladı.

Google Haberlere Abone ol
Murat Özdemir'in eski görüntüsü pes dedirtti! 'Niye çığlık çığlığa bu papağan?'

Papağana işkence yaptığı videoyu sosyal medya hesabından paylaştıktan sonra gözaltına alınan Murat Özdemir'in Yemekteyiz yarışmasında papağanın yanına gittiği anlarda hayvanın çığlıkları sosyal medyayı salladı.



Papağana yaptığı işkence videosunu sosyal medya hesabından paylaşarak tüm Türkiye'nin tepkini çeken Murat Özdemir, polis ekipleri tarafından gözaltına alındı.



Sağlık kontrolünden getirildiği sırada televizyoncu Acun Ilıcalı'ya seslenen Murat Özdemir'den Tarım ve Orman Bakanlığı da şikayetçi oldu.



Adını Yemekteyiz ve MasterChef yarışmalarıyla duyuran Murat Özdemir'in papağana işkence yaptığı videonun yankıları sürüyor.



Murat Özdemir'in Jako cinsi papağana uyguladığı şiddetin ardından aylar önce katıldığı Yemekteyiz yarışmasındaki görüntüleri yeniden gündeme geldi.



Onur Büyüktopçu'nun sunduğu Yemekteyiz programına katılan Murat Özdemir yarışmacıları evinde ağırlamıştı. Yemek hazırlık sürecinde Onur Büyüktopçu'nun ''Papağanınız konuşmuyor hiç'' sorusuna Özdemir, ''Konuşur, yaklaşayım'' cevabını vermişti.



'Niye çığlık çığlığa bu papağan?'



Murat Özdemir, papağanın yanına yaklaşmasıyla papağan bağırmaya başlamış, Onur Büyüktopçu da ''Niye çığlık çığlığa bu papağan?'' sorusunu sormuştu. Özdemir de ‘beni sevmiyor’ ifadelerini kullanmıştı.



İşte, o video:




Sıradaki Haber İçin Sürükleyin