Muhteşem İkili dizisinin kadrosuna hangi usta oyuncu katıldı?

Kanal D'nin TMC Film imzalı dizisi Muhteşem İkili'nin hazırlıkları devam ediyor.

Google Haberlere Abone ol
Muhteşem İkili dizisinin kadrosuna hangi usta oyuncu katıldı?

TMC Film'in Kanal D için çekeceği 'Muhteşem İkili' dizisinin hazırlıkları devam ediyor. M. Çağatay Tosun'un yöneteceği dizinin senaryosunu Başar Başaran ile Emre Özdür ünlü Tango&Cash projesinden yola çıkarak kaleme aldı.



Yayın günü Salı olarak açıklanan ve bir an önce çekimlerine başlanması için çalışılan dizide Kerem Bürsin 'MKC', İbrahim Çelikkol ise 'Barca' adlı komiserlere hayat verecek. 'Muhteşem İkili'de Asya yakasının en başarılı polisi olan 'Mert Barca', eşi Seren'i kaybetmiş, salaş bir evde yaşayan, gözü kara ve sert bir polistir. Barca'nın en büyük rakibi olan MKC ise bir süre Amerika'da yaşamış, lüks bir evde oturan, pahalı arabası olan, bakımlı ve esprili kişiliğe sahip başarılı bir komiserdir. Eski eşi Yağmur'dan Mehmet Kaan adında 7 yaşında bir oğlu ile Karaköy'de kafe işleten Nilüfer adında bir de kız kardeşi vardır.



Başarılı ve zıt karakterdeki iki polisin çatışmasını nefes kesen aksiyon sahneleriyle ekrana taşıyacak olan dizide MKC'nin eski eşi Yağmur rolü için Öykü Karayel'le prensipte el sıkışıldı. MKC'nin kardeşi Nilüfer için ise bir süredir aralarında Nilay Deniz'in de olduğu birçok ünlü oyuncuyla görüşüldü. Dizide yolu tesadüfen abisinin rakibi Barca ile kesişen ve oldukça cesur bir kadın olan Nilüfer için Özge Gürel ile de görüşmelerin sürdüğü ancak net bir durumun olmadığı öğrenildi.



Öte yandan eğlenceli sahneleriyle de seyirciyi ekrana bağlayacak olan 'Muhteşem İkili'de Zafer Algöz'ün ardından netleşen bir diğer usta isim de Engin Şenkan oldu.



Birsen ALTUNTAŞ

birsenaltuntas76@gmail.com



Muhteşem İkili dizisinin kadrosuna hangi usta oyuncu katıldı?


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin