Muharrem İnce: Kaşar gazetecilerle televizyona çıkmayacağım!

Muharrem İnce, Cumhurbaşkanı olduğu takdirde 'kaşar' gazetecilerle televizyona çıkmayacağını söyledi.

Google Haberlere Abone ol
Muharrem İnce: Kaşar gazetecilerle televizyona çıkmayacağım!

Ankara 2. ve 3. bölgedeki yerlerde Ankara turuna devam eden CHP'nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, Eryaman'da miting alanı yanındaki camii bahçesinde duran izleyenlere seslenerek, "Camide siyaset olmaz sizi de buraya bekliyoruz" dedi.



​Cumhurbaşkanı adayı Recep Tayyip Erdoğan'la arasındaki puan farkının seçim çalışmalarına başladığında çok olduğunu aktaran İnce, yarışın at başına döndüğünü söyledi.



'ALKIŞ VİTAMİNİ ALIYORUM'



Gazete Duvar'ın aktardığına göre; ilk turda seçimi kazanacağını belirten İnce, "Bu sabah doktor bir arkadaşım ‘Vitamin alıyor musun?' dedi. 'Alkış vitamini alıyorum' dedim. 30 yıldır siyasetle uğraşıyorum böyle bir değişim ruhu görmedim dedim. İkinci vitaminim de bu. Ben konuşunca çıldırmaya başladılar. Kavga istiyorlar, kavga etmeyeceğim kavga. İnsanları sağcı solcu diye ayırmıyorum. 81 milyonu seviyorum, hepinizi seviyorum" ifadelerini kullandı.



Cumhurbaşkanı olduğu takdirde 'kaşar' gazetecilerle televizyona çıkmayacağını söyleyen İnce, "Ben o kaşar gazetecilerle konuşmayacağım bile. O sarayın yalakası kaşar gazeteciler var ya. Cumhurbaşkanı olduğumda beni ilk ziyaret eden o kaşarlar olacak. Televizyonlara Boğaziçi'nde, ODTÜ'de okuyan çocuklarla tartışacağım. Televizyona atanamamış gariban ailelerin öğretmen çocuklarıyla çıkacağım. Cumhurbaşkanı abi olacak abi. Beni eleştiren, Tweet attı diye sabahın beşinde o çocukları karakola çektirmeyeceğim" diye konuştu.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin