Mucize Doktor dizisinden bir rekor daha!

FOX dizisi Mucize Doktor, üst üste kırdığı izlenme rekorlarıyla zirveden inmiyor.

Google Haberlere Abone ol
Mucize Doktor dizisinden bir rekor daha!

Yeni sezonun iddialı işleri arasında şimdiden yerini alan Mucize Doktor üst üste kırdığı izlenme rekorlarıyla zirveden inmiyor.



Yapımını MF Yapım, yapımcılığını Asena Bülbüloğlu’nun üstlendiği, yönetmen koltuğunda Yusuf Pirhasan’ın oturduğu ve senaryosunu Pınar Bulut ile Onur Koralp’in uyarladığı, FOX’un yeni dizisi 'Mucize Doktor' geçtiğimiz haftalarda izleyicinin büyük beğenisini kazanarak, bu sezonun en iyi açılışını yapmıştı.



Dün akşam yayınlanan 4. bölümüyle de geçen hafta aldığı rekor share değerinin de üzerine çıkarak, ABC1 20+ hedef kitlede 42.88 share alarak yeni bir rekorla şimdiye kadarki “en yüksek dizi izlenme payı”nı aldı.



Üst üste izlenme rekorları kıran “Mucize Doktor”un 5. bölümü için şimdiden nefesler tutuldu.



Taşrada bir şehirde doğan ve babası tarafından evlatlıktan reddedildikten sonra yetimhanelerde büyüyen savant sendromlu deha Ali’nin, tıp fakültesini birincilikle bitirmesinin ardından, asistan cerrah olarak işe başladığı özel bir hastanede yaşadıklarını konu alan 'Mucize Doktor'un kadrosunda Taner Ölmez, Onur Tuna, Sinem Ünsal, Hazal Türesan, Özge Özder, Murat Aygen, Fırat Altunmeşe, Hayal Köseoğlu, Bihter Dinçel, Korhan Herduran ve Reha Özcan gibi birbirinden başarılı oyuncular yer alıyor.



'Mucize Doktor' her Perşembe saat 20.00’de FOX’ta.



Mucize Doktor dizisinden bir rekor daha!


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin