Muazzez Ersoy, polis gecesinde sahne aldı!

Türk Polis Teşkilatı'nın 174'üncü kuruluş yıl dönümü etkinlikleri kapsamında Tekirdağ'da ünlü sanatçı Muazzez Ersoy ile Mehmet Erdem ve Rubato, konser verdi.

Google Haberlere Abone ol
Muazzez Ersoy, polis gecesinde sahne aldı!

Tekirdağ'da Türk Polis Teşkilatı'nın kuruluş yıldönümü etkinlikleri kapsamında gece Muazzez Ersoy, Mehmet Erdem ve Rubato, konser verdi.



Geceye Vali Aziz Yıldırım, Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, kaymakamlar, İl Emniyet Müdürü Mustafa Aydın, İl Jandarma Komutanı Albay Şahin Karakaş, çok sayıda iş insanı, bürokrat ve teşkilat mensubu katıldı.



Muazzez Ersoy, polis gecesinde sahne aldı!



Emniyet Müdürü Aydın, Türk polis teşkilatının üyesi olmaktan gurur duyduğunu ifade ederek, "Tekirdağ halkına desteklerinde dolayı teşekkür ediyorum. Bu gecenin düzenlenmesinde her türlü desteği verdiğiniz için sizlere çok teşekkür ediyorum. Mensubu olmaktan gurur duyduğum Türk polis teşkilatına 1974 yılında katıldım. O günden bu yana bu üniformayı taşımaktan gurur duyuyorum. Bu gecenin yapılmasındaki amaçta Tekirdağ emniyeti olarak eksikliklerimiz vardı. Sizlerin yardımları sayesinde o eksiklikler giderilecek" dedi.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin