MİNİ AVRUPA FUTBOL ŞAMPİYONASI LİG TV'DEN CANLI YAYINLANACAK

Coca Cola ve Acun Ilıcalı ortak projesi olan ve 22-23 Mayıs tarihlerinde gerçekleştirilecek Mini Avrupa Futbol Şampiyonası, Lig TV'den canlı yayınlanacak.

Google Haberlere Abone ol
MİNİ AVRUPA FUTBOL ŞAMPİYONASI LİG TV'DEN CANLI YAYINLANACAK

Haziran ayında düzenlenecek olan Avrupa Futbol Şampiyonası öncesi dünya yıldızları Mini Turnuva için İstanbul'a geliyor. Bir döneme damga vurmuş isimler çok özel turnuvada sahaya iniyor.


A Milli Futbol Takımımızın yanı sıra Almanya, Hollanda, İspanya, Portekiz ve Belçika'da bir döneme damga vuran dünya yıldızları İstanbul'da buluşuyor. İsimleriyle hala futbol severlerin gönlünde olan ve henüz yazdıkları tarihlerin mürekkebi bile kurumayan efsaneler, Mini Avrupa Futbol Şampiyonası için Türkiye'ye geliyor.


Coca Cola ve Acun Ilıcalı ortak projesi olan Mini Avrupa Futbol Şampiyonası'nda çok özel isimlerden sadece bir kaçı bile futbol severleri heyecanlandırmaya yetiyor. Türk Milli Takımı adına  Sergen Yalçın, Ayhan Akman, Mert Korkaz ve Hakan Ünsal'ın yanı sıra bir çok isim sahada olacak.


Hollanda'dan Hooijdonk, Van Der Sar, Frank De Boer, Koeman. İspanya'dan Diego Tristan, Antonio Goikoetxea, Jose Amavisca. Almanya'dan Oliver Neoville, Toni Ailton, Fredi Bobic. Portekiz'den Fernando Couto, Rui Bento. Belçika'dan Vanderhaeghe, Gilles De Bilde sadece yıldızlardan bazıları.


Coca-Cola Efsaneler Kupası 22-23 Mayıs tarihlerinde (2 gün boyunca 15:00-22:00 saatleri arasında) Abdi İpekçi Spor Salonu'nda gerçekleştirilecek. Bu özel maçlar iki gün boyunca Lig Tv’den canlı yayınlanacak.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin