Milliyet yazarı: Yapma artık Serdar Ortaç

Milliyet Cadde yazarı Sefa Karahasan, Serdar Ortaç'a çağrıda bulundu.

Google Haberlere Abone ol
Milliyet yazarı: Yapma artık Serdar Ortaç

Milliyet Cadde yazarı Sefa Karahasan, bugünkü yazısında kumar masasındaki görüntüleriyle gündeme gelen ünlü sanatçı Serdar Ortaç'a çağrıda bulundu. 



Yazısında, Ortaç'a kumarı bırakma çağrısı yapan Karahasan, "Rica ediyorum; artık “Kumara tövbe ettim” dedikten sonra kumar masasında poz vermesin. Genelde biliniyor ki, onlarca konser ücreti kumar borcuna gidiyor. Yazık oluyor." dedi.



İşte, Karahasan'ın yazısı:



Kıbrıs’ın müdavimlerinden Serdar Ortaç, yine kumar oynamasıyla gündemde. Kumar oynayarak servet kaybeden Ortaç, bir dönem ‘kumar oynamamaya tövbe etmiş’ ve tedaviler görmüştü. ‘Kumara tövbe’ ettiği dönem Kıbrıs’ta kumar oynarken yakalanmıştı. Hatta bir gün gözlerimin önünde ciddi bir parayı çok kısa sürede bitirmişti. Serdar Bey, tövbesini bozarak yine kumar masasında yakalandığını yazdığım için tepkiliydi. Ortaç, yazıdan üç gün sonra Habertürk’ün magazin ekinde Nuri Altuntaş imzalı haberde, ‘Kumar oynadı’ haberlerinin yalan olduğunu iddia etmişti. Bu açıklaması üzerine, kendisiyle mahkemelik olduk.



‘Poz ver’ diyorlar



Sonrasında, ‘yazımı yalanlamadığını, kumar oynadığını’ itiraf etti. Yani Habertürk’ün haberini yalanladı. Bunu bana sosyal medya aracılığıyla 2 -3 kez de yazdı. Mahkeme süreci devam ederken, Serdar Bey’in, ‘Kumarda servet kazandı’ reklam haberi düştü gündeme. Üzüldüm. Hem de çok. Sesiyle gündeme gelmesi gereken Ortaç, yine ‘kumar’ ile gündeme geldi. Bunu Twitter hesabımda, “Artık Kıbrıs’ı kumar ülkesi olarak göstermekten vazgeçin” şeklinde eleştirdim. Ortaç’ın cevabı şöyle oldu; “Haklısın. Ancak ‘poz ver’ diyorlar. Kimseye hayır diyemedim maalesef.” Net ifadelerle belirteyim ki, Kıbrıs’ta kumarhane olabilir, ancak halk buranın kumarhanelerle anılmasına çok tepkili. Serdar Bey, bunu da dikkate almalı.



Yazının devamını okumak için TIKLAYIN...


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin