Milliyet Gazetesi'nde flaş atama! Ankara Haber Müdürü kim oldu?

Ankara Haber Müdürlüğü görevine deneyimli bir isim getirildi.

Google Haberlere Abone ol
Milliyet Gazetesi'nde flaş atama! Ankara Haber Müdürü kim oldu?

Demirören Medya Grubu'na ait Milliyet Gazetesi'nin Ankara Bürosu'nda Ekim ayında şok ayrılıklar yaşanmış, üç tepe yöneticisi ile bir deneyimli muhabir ile yollar ayrılmıştı.



Milliyet Ankara Temsilcisi Serpil Çevikcan, Temsilci Yardımcısı Tolga Şardan, Ankara Haber Müdürü Gökçer Tahincioğlu ve deneyimli yargı muhabiri Türker Karapınar'la yolları ayıran gazetede bugün flaş bir atama gerçekleşti.



Milliyet Gazetesi Ankara Haber Müdürlüğü görevine deneyimli gazeteci Rıdvan Tezel atandı.



Yıllarca Star, Hürriyet, Habertürk, Sabah ve DHA'da görev yapan Tezel son olarak Türk Kızılay Ankara Şube Kurumsal İletişim Müdürlüğü görevini yürütüyordu. Tezel bugün itibariyle yeni görevine başladı.



Milliyet Gazetesi'nde flaş atama! Ankara Haber Müdürü kim oldu?



Rıdvan Tezel kimdir?



1976 yılında Balikesir’in Manyas ilçesinde doğan Rıdvan Tezel, İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi’nden mezun oldu. Öğrenciyken gazeteciliğe başlayan Rıdvan Tezel, sırasıyla Star Gazetesi, Hürriyet Gazetesi, Sabah Gazetesi’nde muhabir, Demirören Haber Ajansı ile Habertürk Gazetesi İstanbul’da editör, Habertürk Gazetesi Ankara Büroda da Cumhurbaşkanlığı muhabiri olarak çalıştı. En son Türk Kızılay Ankara Şube Kurumsal İletişim Müdürlüğünü yürüten Rıdvan Tezel, evli ve 1 çocuk babası.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin