MHP’li Başkan: Cem Yılmaz'ın filmlerini izledim, hiçbir şey anlamadım

MHP İzmir İl Başkanı Veysel Şahin, Cem Yılmaz hakkında sorulan soruya yanıt verdi.

Google Haberlere Abone ol
MHP’li Başkan: Cem Yılmaz'ın filmlerini izledim, hiçbir şey anlamadım

MHP İzmir İl Başkanı Veysel Şahin, Cem Yılmaz hakkında sorulan soruya, "İnsanımızla dalga geçen bir adama gitmem, para da vermem, öyle bir mecburiyetim yok” yanıtını verdi.



MHP İzmir İl Başkanı Veysel Şahin, düzenlenen iftarda basın mensuplarıyla bir araya geldi. Ünlü Komedyen Cem Yılmaz hakkında sorulan soruya yanıt veren Şahin, “Memleketimizin öz değerlerine önem vermeyen, dağ ağzıyla konuşan, insanımızla dalga geçen bir adama gitmem, para da vermem, öyle bir mecburiyetim yok” dedi.



MHP İzmir İl Başkanı Veysel Şahin, kentteki basın mensuplarıyla iftar yemeğinde buluştu. Şahin, programda gündeme dair açıklamalarda bulundu ve gazetecilerin sorularını yanıtladı.



Başkan Şahin, Yüksek Seçim Kurulu’nun (YSK) iptal kararı verdiği İstanbul seçimlerine dair bahsederken, bazı sanatçıların CHP’li Ekrem İmamoğlu lehine yaptıkları söylemlere değindi.



Ünlü komedyen Cem Yılmaz’ın sosyal medyadan yaptığı, ‘Her şey çok güzel olacak’ paylaşımının ülke gündemine oturması sonrasında MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin, “Artık Cem Yılmaz’ı sevemem” sözlerinin hatırlatılması ve “Cem Yılmaz’ın gösterisine gider misiniz?” sorusunun yönetilmesi karşısında, “Cem Yılmaz’ın filmlerini seyrettim hiçbir şey anlamıyorum.



Memleketimizin öz değerlerine önem vermeyen, dağ ağzıyla konuşan, insanımızla dalga geçen bir adama gitmem, para da vermem, öyle bir mecburiyetim yok. Afrin’de 100 bin asker mermi altındayken oraya giden sanatçılarla dalga geçen, yalaka diyenler değil miydi bunlar?



Bunların yaptıkları niye demokratlık da ötekilerin başka bir şey? Bunlar şimdi İmamoğlu’nun yalakası değil mi? Bugün törenlerde ‘her şey çok güzel olacak’ dedi. Bu bize mahalle baskısı değil midir? Ben de, ‘hoşt’ dedim. Oradaki bin kişi duyacak şekilde söyledim” dedi. (İHA)



MHP’li Başkan: Cem Yılmaz'ın filmlerini izledim, hiçbir şey anlamadım


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin