’Mesut Komiser’den Emir Kaan'a sürpriz ziyaret

Sanatçı Emir Kaan'a tespihini hediye etti.

Google Haberlere Abone ol
’Mesut Komiser’den Emir Kaan'a sürpriz ziyaret

Kanal D'nin reyting rekortmeni fenomen dizisi Arka Sokaklar'ın Mesut Komiseri, ünlü oyuncu Şevket Çoruh, kemik iliği nakli tedavisi gören Emir Kaan'a sürpriz bir ziyaret yaptı. Sanatçının hayranı olan Emir Kaan, karşında Şevket Çoruh'u görünce heyecanlı anlar yaşadı. Sanatçı Emir Kaan'a tespihini hediye etti. (DHA)



’Mesut Komiser’den Emir Kaan'a sürpriz ziyaret



Küçük Emir Kaan'ın annesi Aynur Sevik aylardır sosyal medya üzerinden sanatçıya ulaşmaya çalışıyordu. Çağrıları karşılıksız kalmadı ve biricik oğluna unutulmaz anlar yaşatmayı başardı. Adana'da sahnelenen tiyatro oyunu için şehre gelen sanatçı Şevket Çoruh, Gaziantep'te sahnelenecek oyunu için ayrılmadan önce 1,5 yıldır tedavi gören Emir Kaan'ı Mavi Çocuk Umut Işıkları Derneği Başkanı Kemal Yücel ile birlikte ziyaret etti.



’Mesut Komiser’den Emir Kaan'a sürpriz ziyaret - Resim : 2



Arka Sokaklar dizisinde Şevket Çoruh'un canlandırdığı Mesut Komiser'in köpeği Garip'i çok sevmesinden etkilenen ve komiser karakterine hayran olan Emir Kaan Sevik, buluşma sırasında çok heyecanlandı. Sohbet sırasında heyecandan kendini yeterince ifade edemediğini düşünen Emir Kaan, kısa bir mektup yazarak Çoruh'a verdi. Ünlü oyuncu ise küçük Emir Kaan'a 'geçmiş olsun' dedikten sonra iyileşir iyileşmez gelmesi için İstanbul'daki setine de davet etti. Sıcacık bir atmosferde gerçekleşen buluşmada ikili bol bol selfie çekerek bu unutulmaz anı ölümsüzleştirdi.



’Mesut Komiser’den Emir Kaan'a sürpriz ziyaret - Resim : 3


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin