Merve Sevi'den şiddet açıklaması: 'Her evlilikte olur'

Ünlü oyuncu, şiddet gördüğü haberlerine yanıt verdi.

Google Haberlere Abone ol
Merve Sevi'den şiddet açıklaması: 'Her evlilikte olur'

Kocasından şiddet gördüğü haberleriyle gündeme gelen oyuncu Merve Sevi, sosyal medya hesabı üzerinden açıklamada bulundu.



Geçen yaz spor eğitmeni Çalkan Algün ile evlenen Merve Sevi’nin, eşinden şiddet gördüğü gerekçesiyle boşanma kararı aldığı iddia edilmişti. Hatta çift, sosyal medya hesaplarından birbirini takip etmeyi de bırakmıştı. 30 yaşındaki oyuncu ise "Ayrılık yok. Sadece Instagramsayfalarımızı kişisel kullanma kararı aldık” açıklamasını yapmıştı.



Eşinden şiddet gördüğü iddiasıyla uzaklaştırma kararı aldığı öne sürülen güzel oyuncunun, "Kocam enerji içeceğini suratıma fırlattı" şeklinde bir açıklamada bulunduğu da haberlere konu olmuştu.



Merve Sevi'den şiddet açıklaması



Konuyla ilgili olarak instagram hesabından bir açıklama yayınlayan Merve Sevi, eşiyle yaşadıklarının şiddet boyutuna varmadığını ve her evlilikte tartışmaların olabileceğini vurguladı: Eşim tarafından şahsıma yapılmış bir şiddet ve tehdit söz konsu değildir. Her evlilikte olan özellikle ilk yıllarda yaşanan sıkıntıları yaşıyoruz. Aşılamayacak sorunlar olmadığını düşünüp yolumuza devam etmeye karar verdik.



Merve Sevi'den şiddet açıklaması: 'Her evlilikte olur'


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin