Merakla beklenen Şampiyon filminin fragmanı yayınlandı!

Şampiyon filmi, 7 Aralık'ta vizyona girecek.

Google Haberlere Abone ol
Merakla beklenen Şampiyon filminin fragmanı yayınlandı!

Ay Yapım ve Med Yapım ortaklığında çekilen, senaryosunu Ahmet Katıksız ve Serkan Yörük’ün kaleme aldığı, yönetmenliğini Ahmet Katıksız’ın üstlendiği, başrollerini Ekin Koç, Farah Zeynep Abdullah ve Fikret Kuşkan’ın paylaştığı ölümsüz bir aşk hikayesi 'Şampiyon'un ilk tanıtımı yayınlandı.





Efsane yarış atı Bold Pilot ve onun bir araya getirdiği jokey Halis Karataş ve Begüm Atman arasındaki ölümsüz aşkın gerçek hikayesini beyaz perdeye taşıyan 'Şampiyon'un tanıtımı büyük merak uyandırdı. Bold Pilot, koştuğu dönemde umudun simgesi haline dönüşerek efsaneleşmiş ve at yarışlarıyla hiç ilgilenmeyenlerin bile sevgilisi olmayı başarmıştı. Şimdiden yılın filmi olarak gösterilen “Şampiyon”, Bold Pilot’ın büyük başarısını ve jokeyi Halis Karataş ile Begüm Atman’ın destansı aşklarını konu alıyor.



"Şampiyon filminden ilk kareler" Galerisine Göz At



Gerçek bir yaşam hikayesini konu alan “Şampiyon”, dev prodüksiyonu ve güçlü oyuncu kadrosuyla 7 Aralık’ta vizyonda.



Merakla beklenen Şampiyon filminin fragmanı yayınlandı!



İkisi bir yola çıktılar, kimsenin hesap edemediği şeyler oldu!



Şampiyon yarış atı Bold Pilot, jokeyi Halis Karataş, sahibi Özdemir Atman ve Bold Pilot’ın en sevdiği insan Begüm Atman’ın gerçek yaşamından yola çıkılarak yazılmış sevgi, umut ve yaşam dolu bir hikaye “Şampiyon”. Sivas’ın köyünden, İstanbul’a iyi bir jokey olmak için gelen Halis Karataş’ın bu hayalini gerçekleştirme serüveni, Bold Pilot’la tanışmasıyla başlar. Ama bu yolculuğun sonunda ortaya çıkan tablo, Halis’in beklentisinin çok üstündedir: ikisi de efsane olmuşlardır. Yola, ikisinin de çok sevdiği birini, Begüm’ü, hayata bağlamak amacıyla çıkarlar; ama beklemedikleri bir şey olur: Koca bir topluma umut olurlar. 1990’ların ortaları. Türkiye’nin siyasal kararsızlık, enflasyon ve umutsuzlukla bunaldığı yıllar. Umutların neredeyse tükendiği o yıllarda halk katıldığı tüm yarışları en sondan gelerek kazanmayı başaran bu ata ve jokeyine yürekten bağlanır. Çünkü o insanlar kendilerini yarışın son metrelerinde bu ikilinin bulunduğu yerde hissederler: En geride. Ama bu kazanmayacakları anlamına gelmez. Çünkü yarış bitiş çizgisinde bitmektedir ve o çizgiyi ilk geçen Bold Pilot ve üstündeki Halis Karataş’tır.



Merakla beklenen Şampiyon filminin fragmanı yayınlandı! - Resim : 2


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin