Merakla beklenen Fi'nin tanıtım galası yapıldı!

Puhu TV platformunda yayınlanacak Türkiye'nin ilk büyük çaplı ücretsiz internet dizisi Fi'nin galası dün gece gerçekleşti.

Google Haberlere Abone ol
Merakla beklenen Fi'nin tanıtım galası yapıldı!

Doğuş Grubu bünyesindeki dijital televizyon platformu Puhu TV'nin ilk orijinal içeriği olma niteliği taşıyan ülkemizin ilk büyük çaplı ücretsiz internet dizisi Fi'nin tanıtım galası gerçekleşti. Gala resmen ünlü akımına uğradı. Dizinin ilk üç bölümü Puhu TV üzerinde yayınlandı.



Tanıtım gecesine dizinin tam oyuncu kadrosunun yanı sıra, Burak Özçivit, Fahriye Evcen, Kıvanç Tatlıtuğ, Rıza Kocaoğlu, Pelin Akil, Anıl Altan, Nur Fettahoğlu, Alperen Duymaz, Burak Deniz, Gizem Karaca ve Birkan Sokullu gibi isimler katıldı.



Azra Kohen'in en çok satanlar listesinde uzun süre raflardan inmeyen Fi, Çi ve Pi üçlemesinden uyarlanan dizi aynı zamanda Netflix gibi dünyanın en büyük dijital TV platformlarının orijinal içeriklerinin de rakibi olacak. Kadrosunda Serenay Sarıkaya, Ozan Güven ve Berrak Tüzünataç gibi tanınmış isimlerin yer aldığı ve yapımcılığını Ay Yapım'ın üstlendiği dizinin her bölümü ortalama 60 dakika sürüyor.



Türkiye'deki internet dünyasında kaliteli ve orijinal içeriklerle ilgili atılan belki de en büyük adım olan Fi dizisinin ilk üç bölümünü bu bağlantıya giderek izleyebilirsiniz. Ayrıca belirtilene göre Fi dizisinin her ay dört yeni bölümü aynı anda yayınlanacak.


Etiketler puhu tv fi dizisi gala
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin