Melih Gökçek:"Memet Ali Alabora'yı içeride göreceğim"

Melih Gökçek bugün katıldığı canlı yayında ünlü oyuncu ve Mi minor oyunu hakkında konuştu.

Google Haberlere Abone ol
Melih Gökçek:"Memet Ali Alabora'yı içeride göreceğim"

TV 8 ekranlarında yayınlanan "Erkan Tan ile Başkent'ten" programına konuk olan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek Gezi Parkı eylemlerinde hedef olarak gösterilen oyuncu Memet Ali Alabora'ya yüklendi. 



Alabora'nın Gezi Parkı olaylarının baş aktör olduğunu söyleyen Melih Gökçek, 'Alabora başına gelecekleri bilmiyor. Ama Allah'ın izniyle devlet bunu yakalayacak ve ben onu içeride göreceğim' dedi.



Gökçek canlı yayında şu şekilde konuştu: "Bu olayları tahrik etmek yok. Bu olaylar önceden tamamen mizansen. Mehmet Ali Alabora diye bir adam var. O bu olayların baş aktörüdür.



Mehmet Ali Alabora gitsin beni mahkemeye versin. Bana iftira atıyor desin. Melih Gökçek 'beni insanlara karşı tahrik ediyor' diyor. Ben niye tahrik edeyim. Ben senin iç yüzünü ortaya koyuyorum. Bütün millet nasıl bir oyun yapıldığını görsün"



Melih Gökçek programa çıkmadan önce de, "Bugün saat 12:20'den itibaren Erkan Tan'la tv 8'de canlı yayındayım. Ekranda görüşmek ümidiyle. Mi Minör'e gidenlere bir çağrım olacak" twitini atmıştı.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin