MEHMET ALİ ERBİL 2 GÜN DAHA HASTANEDE

Göğüs ağrısı şikayetiyle gittiği Kıbrıs Yakındoğu Hastanesi'nde anjiyo olan ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil, 2 gün yoğun bakımda kontrol altında tutulacak.

Google Haberlere Abone ol
MEHMET ALİ ERBİL 2 GÜN DAHA HASTANEDE

Ameliyatın ardından düzenlenen basın toplantısında operasyonun başarılı geçtiği ve Erbil'in 2 gün yoğun bakımda kontrol altında kalacağını belirtildi.

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde bulunan ünlü şovmene Mehmet Ali Erbil, saat 19.00 sıralarında göğüs ağırısı şikayetiyle Yakın Doğu Üniversitesi Hastanesine (YDÜ) gelerek kardoloji bölümünde muayane oldu. Erbil'in acilen anjiyo olmasına karar vermesinin ardından başlayan operasyon yaklaşık 2 saat sürdü.

Anjiyo operasyonun ardından basın toplantısı düzenleyen doktorlar ünlü şovmenin sağlık durumu hakkında bilgi verdi. YDÜ Başhekimi Sevim Erkmen, ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil'in saat 19.00 sıralarında YDÜ Hastanesine göğüs ağrısı şikayeti ile getirildiğini söyledi. Erkmen, YDÜ hastanesi kalp merkezinde 3 kariyolog tarafında muayene edilen Erbil'in bir damarında tıkanıklık olduğu tespit edildiğini kaydetti. Mehmet Ali Erbil'e balon sistemi ile anjiyo yapıldığını kaydeden YDÜ Başhekimi Sevim Erkmen ameliyatın başarılı geçtiğini ve Erbil'in anjiyo sonrası yoğun bakımda kontrol altında olacağını kaydetti.

YDÜ Kalp Merkezi Başkanı Prof. Dr. Barış Ökçün ise ünlü şovmen Erbil'e bir baypas ameliyatı gerçekleştirdiklerini söyledi. Prof. Dr. Ökçün yapılan tekkitler sonucu Erbil'in, bir damarında bir tıkanıklık tespit edildiğini ve balon sistemiyle tıkalı olan damarın açıldığını kaydetti. Ameliyat sonrası Mehmet Ali Erbilin durumunun iyi olduğunu söyleyen Prof. Dr. Barış Ökçün, Erbil'in 2 gün yoğun bakımda kontrol altında kalacağını kaydetti.


ALİ RUHLUEL/LEFKOŞA-DHA

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin