Mehmed dizisinin ilk yönetmeni Altan Dönmez'den 'Kenan İmirzalıoğlu' açıklaması!

Kanal D'nin merakla beklenen dizisi "Mehmed Bir Cihan Fatihi', aylardır süren çekimlerinin ardından 20 Mart Salı akşamı görücüye çıkacak.

Google Haberlere Abone ol
Mehmed dizisinin ilk  yönetmeni Altan Dönmez'den 'Kenan İmirzalıoğlu' açıklaması!

Dizinin eylül ayında başlayan birinci bölüm çekimleri, yaşanan bir dizi değişiklik nedeniyle şubat ayına kadar sürmüştü. Yapım şirketi O3 Medya önce yönetmen koltuğunda değişikliğe gitmiş ve Altan Dönmez'in yerine Cevdet Mercan ile el sıkışmıştı.



Cevdet Mercan da işin başına geçer geçmez, eldeki görüntüleri izlemiş ve başta oyuncu kadrosu ve senaristler olmak üzere yeni değişikliklere imza atmıştı. Dizide daha görkemli bir dünya yaratmak adına maddi olarak büyük bir kaybı gözden çıkaran yapım şirketinin ekibe ödeme yapmadığı iddiası da son günlerde gündeme gelmişti. Sette kısa süreli iş durdurma eylemi bile yaşanmış ancak son gelen bilgilere göre yapım şirketinin ekibe 2 bölümlük ücretlerini ödediği öğrenilmişti.



Bütün bu konuların yanı sıra dizinin başrol oyuncusu Kenan İmirzalıoğlu'nun sette ekibe kötü davrandığı iddiasının da sık sık haber olması üzerine dizinin ilk yönetmeni Altan Dönmez'in sosyal medyadan açıklama yaptığı ortaya çıktı.



Mehmed dizisinin ilk  yönetmeni Altan Dönmez'den 'Kenan İmirzalıoğlu' açıklaması!



Son dönemde "Siyah Beyaz Aşk" dizisinin yönetmenliğine imza atan Dönmez, geçen günlerde "Mehmed Bir Cihan Fatihi dizisinde sular durulmuyor" başlıklı haberi paylaştı ve altına "Kenan İmirzalıoğlu, set çalışanlarından yönetmenine kadar çalıştığım en saygılı, en dost oyunculardan biridir ve söz konusu haber asla doğru değildir. İlk bölümün çöpe gitmesi cümlesinin açılımı yeni gelen kıymetli meslektaşımın çok doğal olarak kendi dünyasını kurmak istemesidir" cümlelerine yer verdi.



 



Birsen ALTUNTAŞ

birsenaltuntas76@gmail.com





 


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin