Medya kulislerinde bomba etkisi yaratacak iddia! Sözcü'de yönetim mi değişiyor?

Bir süredir tenkisat haberleriyle gündeme gelen Sözcü gazetesiyle ilgili çok önemli bir iddia gündeme geldi...

Google Haberlere Abone ol
Medya kulislerinde bomba etkisi yaratacak iddia! Sözcü'de yönetim mi değişiyor?

Canan Kaya / Medyatava



canankaya@medyatava.com



 



Hafta sonu eki Şık'ın kapatılması, ek gazeteye bağlı 7 çalışanının işine son verilmesi, Korkusuz ve AMK Gazeteleri'nin kapatılacağı iddiaları ve son olarak Sözcü.com.tr'de çalışan 6 gazetecinin işten çıkarılmasıyla medya gündeminde ilk sıraya oturan Sözcü'de değişim rüzgarları esmeye başladı. 



İddiaya göre; gazetenin ağır topu ve lokomotifi konumundaki yazar Yılmaz Özdil, FETÖ soruşturması nedeniyle yurt dışında bulunan gazetenin potronu Burak Akbay ile Londra'da buluştu. 



Bu buluşma öncesi Akbay'ın gazetenin genel yayın yönetmeni Metin Yılmaz ve bazı yöneticilerle de bir araya gelerek durum değerlendirmesi yaptığı öne sürüldü. Bu görüşmenin sonrasında Yılmaz ve ekibinin bir süredir moralsiz olduğu da belirtiliyor.



Yurt dışında buluşan Akbay ve Özdil, gazete ve internet portalının etkisini artırmayı, grubun yönetimini lider kimlikli, tanınan bir gazeteciye teslim edecek olmanın getirilerini konuştu. Akbay'ın, Yılmaz Özdil'e gazetenin yanı sıra internet sitesinin de yönetimini teklif ettiği, okurların da bu konuda talepkar olduğunu ilettiği bilgisi verildi...







 


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin